Мобилните приложения от трети лица имат една много силна зависимост,

...
Мобилните приложения от трети лица имат една много силна зависимост,
Коментари Харесай

Промени в политиката на Google могат да осакатят SwiftKey за Android

Мобилните приложения от трети лица имат една доста мощна взаимозависимост, която може незабавно да трансформира триумфа им в неуспех. Те би трябвало да съблюдават разпоредбите на компанията, която ръководи мобилната екосистема – Гугъл и Apple най-много.

Ако приложението съблюдава тези правила, доста рядко може да изникнат някакви проблеми. Понякога обаче въпросните компании вземат решение да трансформират разпоредбите си, тъй че да бъдат наранени избрани функционалности на обещано приложение.

Такъв е казусът с приложението SwiftKey, което съставлява усъвършенствана клавиатура. То е най-популярното в категорията си. Според имейли, които някои Gmail консуматори са получили от Гугъл, опциите на приложението ще бъдат лимитирани.

Поставен е период до 15-ти юли разработчикът да приведе приложението си в границите на новите условия на PlayStore. В противоположен случай, достъпът до информация от Гугъл сметките на потребителите ще бъде стеснен.

Това ще повлияе приложението единствено в моментите, когато то пробва да получи тази информация. Няма да засегне действието му като цяло. Важното в тази ситуация е, че може да бъде лимитирана една от мощните страни на SwiftKey – точните догатки за последващи думи. Точността се дължи на това, че програмата проучва метода, по който пишем на клавиатурата си. Разбира се, това може да стане единствено при съществуването на достъп до редица приложения, част от които работят посредством Гугъл.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР