Мобилните оператори в България са спрели разпространението на руски телевизионни

...
Мобилните оператори в България са спрели разпространението на руски телевизионни
Коментари Харесай

Мобилните оператори в България са спрели разпространението на руски телевизионни канали

Мобилните оператори в България са спрели разпространяването на съветски телевизионни канали. Това потвърдиха за БНР от народен телеком.

Причината - разширение на листата на сдружения, създаващи и разпространяващи телевизионно наличие, за които се постановат ограничаващи ограничения, влизащи в действие от началото на февруари.

Ето и лист на всички юридически лица, формирания или органи, включени в Приложение XV на Регламент (ЕС) № 833/2014: RT - Russia Today English;  RT - Russia Today UK;  RT - Russia Today Germany;  RT - Russia Today France; RT- Russia Today Spanish;  Sputnik;  Rossiya RTR /  RTR Planeta;  Rossiya 24 / Russia 24;  TV Centre International;  NTV/NTV Mir;  Rossiya 1;  REN TV;  Pervyi Kanal.

Излъчването на съветските телевизионни канали " Первъй канал " (Pervyi Kanal) и " НТВ Мир " (NTV Mir) също е краткотрайно прекратено, според регламента на Европейски Съюз, потвърдиха за БНР от огромен мобилен оператор.

И Комисията за контролиране на известията напомня, че регламентът Европейски Съюз не разрешава на операторите  излъчването или даването на опция, улеснението или допринасянето по различен метод на лъчение на каквото и да е наличие от юридически лица, както и предаване или разпространяване посредством какъвто и да е прийом като кабел, спътник, телевизия, през интернет, снабдители на интернет услуги, платформи и приложения за шерване, без значение дали са нови, или към този момент конфигурирани.

Спира се и срокът на деяние на всички лицензии или позволения за телевизионно и радио разпространяване, както и на всички съглашения за пренос  и разпространяване. 

По обявата работи: Мария Йорданова
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР