Мобилната мрежа на VIVACOM се доказа като най-бързата в Европа*,

...
Мобилната мрежа на VIVACOM се доказа като най-бързата в Европа*,
Коментари Харесай

VIVACOM с най-бързата мобилна мрежа и в Европа според Ookla

Мобилната мрежа на VIVACOM се потвърди като най-бързата в Европа*, като отбелязва най-голям Speed ScoreTM **, основан на строгите разбори на Ookla на инициирани от потребителите проби, направени със Speedtest®. Резултатите са основани на разбор за първата половина на 2020 година, като за интервала са направени над 127 000 теста от над 44 000 неповторими консуматори в България.


За да се насладят на най-бързата мобилна мрежа в Европа, VIVACOM подарява 10 000 MB на своите клиенти през приложението My VIVACOM.

Като част от United Group, водещият телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа, VIVACOM затвърждава водачеството си освен в България, само че и в цяла Европа. Това е доказателство за уговорката на United Group да влага в развиването на най-модерните мрежи и услуги на всичките си пазари за оптимално задоволство на клиентите.

„ VIVACOM откри формулата на триумфа, който е функционалност на опита, напъните и вложенията. Скоростта и свързаността са основна причина за качество на живота – динамичността на съвремието изисква все по-бърза, качествена и сигурна мрежа. VIVACOM получи справедливо самопризнание за мобилната си мрежа и в европейски мащаб, чието създаване и поддържане е плод на дългогодишните вложения, резултат от непрекъснатите старания на едни от най-хубавите инженери и експерти по телекомуникации. Горди сме, че можем да предлагаме най-хубавото на клиентите си “, сподели основният механически шеф Радослав Златков.

Само за 2019 година VIVACOM е вложила 205.3 млн. лв. в софтуерната си инфраструктура.

Повече информация може да прочетете на

* Според разбор на Ookla®, учреден на данните от Speedtest Intelligence® за първите шест месеца на 2020г. Търговските марки на Ookla се употребяват с позволение. Повече информация за мобилната мрежа на VIVACOM на .

** Speed ScoreTM включва премерване на скоростта на евакуиране (download) и качване (upload) на всеки снабдител, с цел да оцени достигнатите скорости в мрежата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР