Мобилната мрежа на VIVACOM отново беше отличена като най-бързата в

...
Мобилната мрежа на VIVACOM отново беше отличена като най-бързата в
Коментари Харесай

VIVACOM затвърждава лидерството си с най-бързата мобилна мрежа в Европа

Мобилната мрежа на VIVACOM още веднъж беше отличена като най-бързата в Европа*, отбелязвайки най-голям Speed ScoreTM ** - 92.55, основан на строгите разбори на Ookla на инициирани от потребителите проби в Европа, направени със Speedtest®. Резултатите се основават на разбор за втората половина на 2020 година, като за интервала са направени повече от 128 000 теста от над 42 000 неповторими консуматори в България.
Това е второто отличие за VIVACOM на европейско равнище, откакто през септември 2020 година, операторът получи премията за най-бързата мобилна мрежа в Европа***, съгласно проучване на Ookla за първото шестмесечие на миналата година.
„ Изключително горди сме с тази премия, тъй като тя е справедлива и самостоятелна оценка за положителната работа, която вършим за развиването на мобилната си мрежа. Особено за тази 2020 година, която беше тежка за толкоз доста бизнеси и хора в целия свят. Ние работихме в действителност интензивно, с цел да предложим висококачествени услуги на клиентите си и още повече благоприятни условия за другарство, работа и развлечение в този сложен интервал. Наградата демонстрира висока оценка за нашите старания и е доказателство, че се развиваме в вярната посока. “, мнения Атанас Добрев – Главен изпълнителен шеф на VIVACOM.
Като част от United Group, водещият телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа, VIVACOM затвърждава водачеството си освен в България, само че и на целия континент. Това е доказателство за уговорката на United Group да влага в развиването на най-модерните мрежи и услуги на всичките си пазари, с цел да реализира оптимално задоволство на потребителските потребности.
Повече информация може да прочетете. 
* Според разбор на Ookla®, учреден на данните от Speedtest Intelligence® за вторите шест месеца на 2020 година Търговските марки на Ookla се употребяват с позволение. Повече информация за мобилната мрежа на VIVACOM на www.vivacom.bg
** Speed ScoreTM включва премерване на скоростта на евакуиране (download) и качване (upload) на спечелилите в обособените страни в Европа, с цел да оцени достигнатите скорости в мрежата.
*** Според разбор на Ookla®, учреден на данните от Speedtest Intelligence® за първите шест месеца на 2020г. Търговските марки на Ookla се употребяват с позволение. Повече информация за мобилната мрежа на VIVACOM на www.vivacom.bg. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР