Мобилна станция на сектор „Български документи за самоличност“ работи днес

...
Мобилна станция на сектор „Български документи за самоличност“ работи днес
Коментари Харесай

Мобилна станция на сектор „Български документи за самоличност“ прие 25 заявления в Кърджали

Мобилна станция на бранш „ Български документи за идентичност “ работи през днешния ден в регионалната администрация в Кърджали. Това оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Служителите от бранша одобриха 25 заявки за издаване на персонални документи на работещи в регионалната администрация и членовете на техните фамилии. Заявени бяха елементарни поръчки за 14 персонални карти и 11 паспорта, петима водачи на МПС се възползваха от опцията да подменят свидетелствата си за правоуправление. На място в регионалната администрация беше обезпечена опция за заплащане на услугите посредством ПОС терминално устройство.

През 2020 година изтича валидността на над 2 249 711 персонални документи на български жители

На 12 февруари 2020 година два екипа с мобилни станции на бранш „ Български документи за идентичност “ ще одобряват заявки в няколко обитаеми места в Община Джебел по авансово направена поръчка.

ОДМВР-Кърджали припомня на жителите, че могат да подменят персоналните си документи преди приключване на периода на годност без ограничавания. Обслужването на жителите се прави без спиране от 8,30 часа до 17,30 часа всеки работен ден. Създадена е организация за банкет на документи посредством мобилни станции във компании, институции, институции, обитаеми места след поръчка в бранш „ БДС “. Освен работещите в съответната организация заявки за персонални документи могат да подадат и членовете на техните фамилии.

Телефони за поръчки: 0361/ 69 208, 0361/69 355.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР