Мнозина вярват, че астрологичният знак разкрива характера. Други тълкуват хороскопа

...
Мнозина вярват, че астрологичният знак разкрива характера. Други тълкуват хороскопа
Коментари Харесай

Лъвовете изневеряват най-много, Девите са най-преданите

Мнозина имат вяра, че астрологичният знак разкрива характера. Други поясняват хороскопа като предизвестие за това какво се задава в близко бъдеще. И до момента в който всеки самичък за себе си взема решение дали да се довери на сходен жанр предсказания, всеобщо се възприема, че зодията може да издаде кръшкачите , написа в. " Дейли остарял ".

Астролозите също считат, че представителите на избрани зодии са по-склонни да изневеряват. И в случай че необятно публикуваното разбиране е, че Скорпионите са изключително изявени на половото занятие, резултатите от изследване на EduBirdie разкриват напълно друга картина. За задачите му потребителите на уеб страницата е трябвало да дават отговор на въпроса какъв брой лоялни са във връзката си с колегата.

Данните от допитването разкриват, че до момента в който най-предани са Девите , най-склонни да поставят рога на половинките си са Лъвовете . Тридесет и шест % от представителите на " царската " зодия признават, че са изневерявали на сътрудниците си или са били " на ръба " да го сторят. Следват Овните (34 процента) и Близнаците (31 процента).
 невярност ThinkStock/Getty Images
На четвърто място са представителите на зодия Стрелец - 23 % от тях споделят, че са кръшкали или съвсем са изневерявали на сътрудниците си. Следват Телците (17 процента), Раците (13 процента), Рибите (12 процента), Козирозите (11 процента), Водолеите (10 процента).-->

Изненадващо Скорпионите са в дъното на листата - едвам 9 % от тях са кръшкали или са били напът да изневерят. Следват Везните (7 процента) и Девите (6 процента).
 невярност ThinkStock/Getty Images
И още:

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР