Мнозина си задават въпроса, наистина ли цифровата защита Denuvo забавя

...
Мнозина си задават въпроса, наистина ли цифровата защита Denuvo забавя
Коментари Харесай

Обновяването на Denuvo чувствително забавя Tekken 7

Мнозина си задават въпроса, в действителност ли цифровата отбрана Denuvo забавя игрите или това са някакви измислици.
Продуцентът на Tekken Кацухиро Харада (Katsuhiro Harada) публично съобщи, че версията на Tekken 7 за лични компютри има проблеми с продуктивността, създавани от anti-tamper технологията. Тези проблеми най-добре се виждат, когато играчите употребяват някои характерни удари против своите съперници. Въпросните проблеми се демонстрират само в последната версия на играта. Всички предходни версии работят добре, без никакви забавяния и лагове.

Разработчиците на играта оповестиха, че оправят нещата: „Честотата на фрагментите пада при потреблението на удари, като да вземем за пример Шакунетсу Хадокен (Shakunetsu Hadoken). Това не е проблем на графиката и продуктивността, не може да се избегне и от настройките. Проблемът е в логаритъма на криптиране. Изчакайте, напълно скоро ще оправим всичко. Извиняваме се“ – сподели Харада.

Кацухиро Харада добави, че последният Denuvo live update е довел до проблеми с честотата на фрагментите и продуктивността, проявяващи се, когато геймърите употребяват характерни комбинации.

„Очакваме възобновяване на отбраната. Това е техен ъпдейт и ни дадоха обещание, че ще излезе напълно скоро. Ние всичко ще проверим и ще съобщим. Благодарим на всички„.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР