Мнозина се чудят как така само след един депутатски мандат,

...
Мнозина се чудят как така само след един депутатски мандат,
Коментари Харесай

Синът на червения Нидал Алгафари колил и бесил в ГЕРБ

Мнозина се чудят по какъв начин по този начин единствено след един депутатски мандат, синът на аления Нидал Алгафари, който е в редиците на ГЕРБ, се е трансформирал в любим на водача на партията Бойко Борисов.

 

28-годишният Николай е израсъл в духа на левите пируети и политически лупинги, поради обстоятелството, че татко му години наред се подвизаваше в Българска социалистическа партия, ту очевидно, ту не, гордо наричащ себе си „ бизнесмен “.

Така и не излиза наяве от биографията му какво тъкмо е подхванал досега, с изключение на за приключи Нов български университет и да играе билярд.

 

Малкият Алгафари е в листите и на идните избори, обикаля напред-назад из страната и си качва фотоси във Facebook. Пред другари даже се хвалил, че се е трансформирал в незаобиколим фактор в ГЕРБ и схемите са му повече от ясни.  Нещо повече – даже наричал себе си „ сивият кардинал “,  защото от него зависели редица неща в партията, в това число и партийните израствания.

 

Макар да няма сериозна изява в 48-то Народно събрание, Николай Алгафари вършеел в структурите на ГЕРБ, вдъхновен от положителното отношение към него от страна на водача Бойко Борисов. Хвали се, че е в най-близкия кръг на шефа си и е провъзгласен за „ гласът на младите “. Дори си е повярвал, че напълно скоро на него ще бъде поверено разпределението на порциите. В ГЕРБ също били удовлетворени от него и твърдели, че момчето е от „ точната квас “.

Инфо: Уикенд

Тагове: нидал алгафари бойко борисов ГЕРБ Николай Алгафари НС
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР