Мнозина от нас не си падат по физическите натоварвания, но

...
Мнозина от нас не си падат по физическите натоварвания, но
Коментари Харесай

4 мързеливи трика за отслабване

Мнозина от нас не си падат по физическите натоварвания, само че и за тях има решение. Оказва се, че можем да поддържаме форма и без да поставяме безчовечен старания. За задачата е нужно просто да се движим повечко и да си наложим няколко обикновени правила във всекидневието, които да съблюдаваме, с цел да не трупаме непотребни калории.
 Ранните тренировки, вечерните извършения и кое време от деня е най-подходящо за физическа интензивност
Сутрин или вечер да упражняваме

Още един плюс за...

Става въпрос за четири елементарни навика, които оферират специалистите, ако нямаме време или предпочитание за спортуване.

Телефонни диалози в придвижване

Според персоналния треньор Ашли Ван Бурскирк, това е един от най-простите способи да се раздвижим, до момента в който приказваме с близки, непознати или по работа. Един обикновен трик, с който да придадем смисъл на разходката ни, даже и у дома.
 Снимка 521358

Разтягане, до момента в който гледаме телевизия или работим

" Стречингът не изгаря и грам калории, само че основава повече пространство в мозъка и тялото ни, което пък предизвиква положението на релаксация ", споделя Клара Робъртс-Ос, инструктор по йога.
 Снимка 521359

Когато сме спокойни, сме по-малко склонни да посегнем към храната като средство за събаряне на напрежението. По-рядко ще консумираме и алкохол или ще се отдадем на нездравословни изкушения от вида на десерти и модифицирани храни, към които най-често прибягваме в депресивни положения.
 Медитацията, упражненията и кое е по-полезно за психологичното ни здраве
Спорт или медитация - с какво да борим напрежението

Най-оптималният вид

Според инструкторката по йога, стречингът пред тв приемника или преносимия компютър понижава освобождението на кортизол - хормона на напрежението, който постоянно води до някои нездравословни хранителни привички.

Фитнес на една ръка разстояние

Колкото и да държим на реда у дома, в случай че оставим тежестите, ластиците или който и да е фитнес апарат пред очите ни, сигурно ще го използваме в пъти по-често. Трябва единствено да го вземем, с цел да създадем някое и друго упражнение, а за какво не и цяла серия.
 Снимка 521360

Навици, привички и отново привички

Не е нужно да променяме тотално метода си на живот, а единствено да включим някой и различен ленив трик от изброените нагоре.

" Направете 15 клякания, откакто измиете зъбите си ", споделя пред Eat This, Not That! Сара Хапанен, съветник към Съвета за деен и здравословен метод на живот на губернатора на Колорадо.
 Медитацията, упражненията и кое е по-полезно за психологичното ни здраве
Спорт или медитация - с какво да борим напрежението

Най-оптималният вид

Дори и 10 да вършим, отново ще има резултат. И е едно положително начало.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР