Множество забавни и неочаквани ситуации ще предложи премиерният комедиен сериал ...

Множество забавни и неочаквани ситуации ще предложи премиерният комедиен сериал

Хитовият руски комедиен сериал „Остров” ексклузивно във Vbox7

Множество забавни и непредвидени положения ще оферира премиерният комедиен сериал , който започна от 23 април извънредно във . Впечатляващата продукция, един от най-рейтинговите телевизионни сериали в Русия, ще забавлява консуматорите на платформата с нови епизоди всеки вторник и петък. В нея група младежи се озовават на уединен остров като участници в риалити вариете , само че реалното им премеждие стартира едвам след .
 Остров NOVA
споделя за 8 млади ентусиасти , 4 дами и 4 мъже, които би трябвало да се състезават в поредност от предизвикателства на дивия живот, основани от организаторите на шоуто. Всеки от участниците се старае да стане любим на наблюдателите , които ще дефинират победителя, заслужил огромната премия .
 Остров NOVA
Щом пристигат с лодка до острова, младежите се втурват да разглеждат новия си дом за следващия месец. Развълнувани от настъпващото премеждие , те нямат самообладание да покажат най-доброто от себе си и да спечелят формата. Нелеп случай макар че е подбуда лодката на снимачния екип да избухне. Приели детонацията за заря, даваща начало на опита , участниците не подозират, че са останали сами и безпомощни на необитавания остров, далеч от цивилизацията. Без връзка със света, осемте герои стават част на голям брой комични и нелепи положения . Мислейки си, че камерите са включени и всичко се излъчва непосредствено в ефир, всеки един се пробва да впечатли наблюдателите , до момента в който действително се борят за личното си оцеляване на острова.-->

Ролите в сериала са поверени на млади и многообещаващи съветски артисти . Евгений Кулик се превъплъщава в ролята на неуверения Льоша, Григорий Калинин пък е в ролята Костя – умният от компанията, самоопределящ се като треньор по личностно развиване . 16-годишната Надя (Анифиса Вистингаузен) е бунтовник и авантюрист по душа и се записва на кастинг за шоуто, скривайки реалната си възраст. Нейна съперница ще бъде блондинката Оля, изиграна от Янина Студилина. Ел (Кирилл Мелехов) безспорно ще бъде душата на компанията, а нежната и срамежлива Марго (Анастасия Асеева) ще се влюби в него от пръв взор . Високомерният Гера (Денис Косяков) ще бъде подготвен да побеждава непременно , а групата ще добави изцяло различната по темперамент Мила (Ирина Вилкова), която е израснала измежду момчета и женската суетност и прищявки са й чужди.
 Остров NOVA
Какви са тестванията , през които ще би трябвало да преминат участниците на острова, гледайте в премиерния сериал .

Не пропускайте тропическата комедийна поредност от 23 април всеки вторник и петък във .

Източник: dariknews.bg