Множество забавни и неочаквани ситуации ще предложи премиерният комедиен сериал ...

Множество забавни и неочаквани ситуации ще предложи премиерният комедиен сериал

Хитовият руски комедиен сериал „Остров” ексклузивно във Vbox7

Множество занимателни и непредвидени обстановки ще предложи премиерният комедиен сериал, който започва от 23 април извънредно във. Впечатляващата продукция, един от най-рейтинговите телевизионни сериали в Русия, ще забавлява потребителите на платформата с нови епизоди всеки вторник и петък. В нея група младежи се озовават на уединен остров като участници в риалити шоу, само че същинското им премеждие стартира едвам след.
 Остров NOVA
споделя за 8 млади запалянковци , 4 дами и 4 мъже, които би трябвало да се състезават в поредност от провокации на дивия живот, основани от уредниците на шоуто. Всеки от участниците се старае да стане любим на феновете, които ще дефинират спечелилия, заслужил огромната премия.
 Остров NOVA
Щом идват с лодка до острова, младежите се втурват да преглеждат новия си дом за идващия месец. Развълнувани от настъпващото премеждие, те нямат самообладание да покажат най-хубавото от себе си и да завоюват формата. Нелеп случай обаче е причина лодката на снимачния екип да избухне. Приели детонацията за заря, даваща начало на опита, участниците не подозират, че са останали сами и безпомощни на необитавания остров, надалеч от цивилизацията. Без връзка със света, осемте герои стават част на голям брой комични и нелепи обстановки. Мислейки си, че камерите са включени и всичко се излъчва непосредствено в ефир, всеки един се пробва да впечатли феновете, до момента в който действително се борят за личното си оцеляване на острова.-->

Ролите в сериала са поверени на млади и многообещаващи съветски артисти. Евгений Кулик се превъплъщава в ролята на неуверения Льоша, Григорий Калинин пък е в ролята Костя – умният от компанията, самоопределящ се като треньор по личностно развиване. 16-годишната Надя (Анифиса Вистингаузен) е бунтовник и авантюрист по душа и се записва на кастинг за шоуто, скривайки същинската си възраст. Нейна съперница ще бъде русокоската Оля, изиграна от Янина Студилина. Ел (Кирилл Мелехов) безспорно ще бъде душата на компанията, а нежната и срамежлива Марго (Анастасия Асеева) ще се влюби в него от пръв взор. Високомерният Гера (Денис Косяков) ще бъде подготвен да побеждава непременно, а групата ще добави изцяло другата по темперамент Мила (Ирина Вилкова), която е израснала измежду момчета и женската суетност и прищявки са й непознати.
 Остров NOVA
Какви са тестванията, през които ще би трябвало да преминат участниците на острова, гледайте в премиерния сериал.

Не пропускайте тропическата комедийна поредност от 23 април всеки вторник и петък във.

Източник: dariknews.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg