Множество режисьори - от Франсис Форд Копола до Джеймс Камерън

...
Множество режисьори - от Франсис Форд Копола до Джеймс Камерън
Коментари Харесай

Крис Хемсуърт е тъжен, че Тарантино и Скорсезе не харесват Marvel

Множество режисьори - от Франсис Форд Копола до Джеймс Камерън - показаха угриженост по отношение на филмовата галактика на Marvel и нейната доминация в киноиндустрията. Мартин Скорсезе твърди, че филмите на Marvel не са " кино ", а Куентин Тарантино декларира, че лица от франчайза като Крис Хемсуърт и Крис Евънс " не са кино звезди ", най-малко не спрямо героите, които играят: " Капитан Америка е звездата. Тор е звездата. "

Хемсуърт отвърна на рецензиите в скорошен профил в английския GQ, като назова мненията на Скорсезе и Тарантино " супер депресиращи ". Той продължи: " Там отиват двама от моите герои, с които няма да работя. Предполагам, че те не са ми почитатели. "

Актьорът, който се е снимал в четири солови кино лентата за Тор и в куп други планове на Marvel, изрази признателност за ролята си. " Благодарен съм, че съм бил част от нещо, което е задържало хората в кината. Сега, дали тези филми са били в ущърб на други филми или не, не знам ", сподели Хемсуърт. " Не обичам, когато започваме да се ревизираме един различен, когато има толкоз доста чупливост в бизнеса и в това пространство на изкуството, колкото и да е... Казвам това не толкоз на режисьорите, които направиха тези мнения, които апропо към момента са мои герои, и на мига бих скочил да работя с всеки един от тях. Но го споделям по-скоро за по-широкото мнение по тази тематика. "

Въпреки че е признателен за опцията да се отдаде на всемогъщия си чук, Хемсуърт признава в историята, че " Тор: Любов и гръм " от 2022 година, четвъртият и финален за героя му, е бил малко обезверен. " Мисля, че просто се забавлявахме прекомерно доста. Просто стана прекомерно неуместно ", сподели той за режисираната от Тайка Уайтити част. " Винаги е мъчно да си в центъра на събитията и да имаш някаква действителна вероятност... Обичам процеса, той постоянно е пътешестване. Но просто не знаеш по какъв начин ще реагират хората. "

Хемсуърт най-малко има какво да чака - а точно ролята си във Furiosa, идната предистория на Mad Max: Fury Road, в която той играе дружно с Аня Тейлър-Джой. Наричайки го " най-хубавото прекарване в кариерата ми ", Хемсуърт споделя, че режисьорът Джордж Милър е бил " майсторски ", и прибавя: " На път съм да диря още Джордж Милър. Или повече от Джордж Милър. Ако той ме предложения. "

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР