Множество проучвания показват, че дрехите, които носим издават характера ни.

...
Множество проучвания показват, че дрехите, които носим издават характера ни.
Коментари Харесай

Цветът на дрехите ви издава характера

Множество изследвания демонстрират, че облеклата, които носим издават характера ни. Цветът, който участва най-вече в дрешника ви, демонстрира какъв темперамент имате и от кой вид дами сте. Ето и какво демонстрират изследванията
1. Червен - в случай че обожавате аленото и доста огромна част от облеклата ви са в този цвят, то вие сте доста уверени. Червеният цвят демонстрира, че сте доста сантиментална и буйна натура.Чрез този цвят вие желаете да привлечете внимание и без доста старания го постигате.
2. Бежов - любителките на този цвят нормално не обичат да бъдат забелязвани непрекъснато, те са умерени и не чак толкоз уверени. Обичат спокойствието и не изпитват потребността да притеглят вниманието на близките. Те даже се тормозят, когато им се обръща повече внимание, в сравнение с са привикнали.
3. Жълт - дамите, които харесват този цвят нормално са доста занимателни и постоянно усмихнати. Не обичат скуката и еднообразието. Те са артистични натури и са извънредно изобретателни, обичат искрящите цветове, които придават прохлада на външния им тип.
4. Зелен - доста спокойни натури и невъзмутими, даже от време на време наподобяват безразлични. Тези дами са доста земни и уравновесени, зеленото е цветът на мира и шанса.
5. Син - дамите, които се доверяват на този цвят нормално постоянно си менят настроението. Той наподобява леден, само че в това време е доста успокоителен. Характерът на дамите, които го избират нормално е спокоен, те са кротки и водят лек метод на живот. Често се считат обаче за дами на крайностите.
6. Виолетов - извънредно упорити и обичат да остават уединено със себе си. Те постоянно реализират задачите си, поради борбеността, която имат. Изключително мощни духом и уверени в себе си дами, на които нормално близките се възхищават.
7. Златист - това е цветът на успеха и величествеността. Предпочитат го дами, които имат високо самочувствие, тъй като са постигнали нещо в живота си. Те нормално са доста мъдри и целеустремени дами.
8. Оранжев - желан е от артистични натури, които постоянно търсят нови завършения и провокации. Те са доста енергични и зареждат всички към себе си. Те са като слънце, което огрява всичко в близост.
9. Розов - това е цвят, който се харесва на дребните девойки, само че в случай че с придвижване на възрастта продължавате да го харесвате, това значи, че към момента има нещо детско във вас. Вие сте доста сантиментална и спокойна натура.
10. Черен – Черното е цветът на лукса и изискаността. Дамите, които залагат на черното нормално са самостоятелни персони, които даже постоянно не признават непознатото мнение. Те са доста виновни и проведени и вдъхват почит в останалите хора. Могат да се грижат добре за себе си и не разрешават да им споделят какво да вършат.
11. Бял - чисти души, доста смирени и откровени. Добри другари и родители. Те са перфекционисти и желаят визията им да е безупречна. Те се грижат за външния си тип и в никакъв случай няма да ги видите с изцапани или смачкани облекла. Те знаят какво желаят и по какъв начин да го реализиран.
12. Кафяв – любителките на този цвят са практични и умерени. Те избират удобството на първо място и не държат да бъдат център на внимание. Те са проведени и добре поддържани.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР