Множество неистински документи, използвани при първоначална регистрация на автомобили, са

...
Множество неистински документи, използвани при първоначална регистрация на автомобили, са
Коментари Харесай

Полицията в Пазарджик иззе фалшифи документи, използвани при първоначална регистрация на автомобили

Множество неистинен документи, употребявани при първична регистрация на коли, са открити при спецакция, извършена през вчерашния ден на територията на Пазарджик, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
В интервенцията, под наблюдението на Районната прокуратура и след утвърждение от Районния съд в регионалния град, са взели участие чиновници на бранш „ Противодействие на икономическата престъпност” при ОД Министерство на вътрешните работи - Пазарджик.
В хода й са тествани пет търговски пространства, ситуирани наоколо до постройката на бранш „ Пътна полиция”. Те се употребявали главно за подписване на застраховки, възнаграждение на дължими такси, подготовка на документи за регистрация и пререгистрация на МПС. Проверена била и автокъща в Пазарджик, където са били открити голям брой бланки на контракти за покупко-продажба на МПС, импортирани от страни от Европейския съюз, както и други съпътстващи регистрацията на коли документи. Полицейските чиновници намерили и непопълнени бланки на френски регистрационни талони. Установено било съществуването на фактури на хартия или в електронен тип удостоверяващи фиктивна продажба на МПС сред компании и частни лица.
При извършените процесуални дейности са конфискувани още портативни и настолни компютри, мултифункционални устройства, принтер и други
С полицейска мярка за 24 часа е арестуван мъж от Пазарджик. Работата по следствие и документиране на случая, както и за определяне на съпричастност на други лица към незаконната активност продължава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР