Множество катастрофи белязаха последния работен ден от седмицата. При пътните

...
Множество катастрофи белязаха последния работен ден от седмицата. При пътните
Коментари Харесай

Кръв оплиска пътищата в България

Множество произшествия белязаха последния работен ден от седмицата. При пътните произшествия почина един човек.

ПТП-тата започнаха още в ранните часове на деня. „ Порше Кайен” и „ Шкода” се удариха в дребните часове в Пловдив. При прекосяване в права посока от ул. " Гладстон " в посока Пещерско шосе, джипът се сблъсква с алената шкода, преминаваща напряко по бул. " Руски ". Материалните вреди по колите са огромни, защото сега на удара и двете коли се движат със сериозна скорост, само че пасажерите не са потърпевши съществено.

Преди обед в Бургас жена на към 50-годишна възраст пострада тежко и бере душа в болница след тежката злополука до постройката на Националния застрахователен институт (НОИ). Шофьорът на Мерцедеса, предизвикал злополуката, е на 75 години. Колата му няма застраховка, тъй като нощес се върнал от Съединени американски щати и през днешния ден щял да я направи.

Горе-долу по същото време пристигна новината за страшната кланица край село Маринка, породена от 35-годишен бургазлия. Мъжът влетя фирмен бус в насрещното придвижване на пътя Бургас-Малко Търново, блъсна се в Ауди А4 и умъртви на място жена. 22-годишно момиче и малко детенце са в болница след случая.

Товарният автомобил " Рено Мастер ", благосъстоятелност на огромна куриерска компания, е надробен след случая. Ауди-то е изхвърчало в канавката от удара, което значи, че скоростта на " Рено " -то е била много висока.

Малко по-късно стана ясно, че 67-годишната жена, която издъхна при случая, е пристигнала в България за помен на сестра си Мийрем, издъхнала също след случай на пътя.

Тази заран Хатче и 22-годишната й внучка Белма тръгнали към Истанбул, където живеят. Младата жена управлявала автомобила - Ауди А4, в който пътувала и нейна другарка – млада жена от прилежащото село Преображенци, която била с двете си деца – едното бебе, а другото на три години. Всички те са настанени в УМБАЛ-Бургас с фрактури и контузии по цялото тяло, само че за благополучие положението им не е тежко.

Катастрофа с врачански бус блокира придвижването по част от автомагистрала „ Хемус “ в посока Ботевград. Инцидентът стана преди обед след първия тунел на „ Витиня “.
Бусът „ Пежо Боксер “ е блъснал лека кола „ Ауди “, като и двете транспортни средства са в лявата лента на автомагистралата. Аудито е със съществени вреди по предницата и откъснато предно дясно колело.

Две верижни мелета станаха и в София. Инцидент на столичния бул. " Гешов " от тази заран приключи с трима потърпевши, в това число малко дете. Участниците в случая са петима. Пострадали са детето, дамата, която е карала един от колите, и клиентът на таксито.

Верижна злополука с присъединяване на четири автомобила, от които единият е джип, стана в час пик на бул. „ Цариградско шосе “. Пътнотранспортното произшествие стана в региона на София Тех Парк в посока квартал „ Изток “. Заради случая се е образувала съществено запушване.

Друг случай в час пик блокира придвижването към Пловдив. В злополуката са взели участие три коли и два камиона. По първични данни, леко са потърпевши жена и две деца. Движението в региона бе спряно. На изхода на града се образува километрична колона от коли.

10 нашенци пък пострадаха в прилежаща Сърбия, откакто бусът, с който отивали към столицата Белград, се обърнал на платното. Пътниците са от Бургас и Карнобат. По-голяма част от потърпевшите са с охлузвания, една жена е с гипсирана ръка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР