Множество гневни граждани на Ливърпул обсадиха болницата Елдър Хей с

...
Множество гневни граждани на Ливърпул обсадиха болницата Елдър Хей с
Коментари Харесай

Британски съд осъди 2-годишно дете на смърт, гневна тълпа щурмува болница, за да го спаси и се случи чудо!

Множество гневни жители на Ливърпул обсадиха болничното заведение " Елдър Хей " с искане да не бъде убивано 2-годишно дете. Хората даже се пробваха да нахлуят в лечебното заведение, искайки среща с лекарите, които извършиха решението на съда, и изключиха животоподдържащите системи на 2-годишен пациент, без да се съобразят с волята на родителите, предава НТВ.

Преди няколко дни английският висш съд поддържа решението да се изключат системите на неизлечимо болното момченце Алфи Еванс. Решението последва позицията на Европейския съд по правата на индивида, който също отхвърли молбата на родителите лекарите да продължат битката за живота на детето им. Роденият на 9 май 2016 година Алфи е в болница в Ливърпул от декември 2016 година

В най-драматичния миг при привеждането на присъдата в осъществяване множеството, събрало се към болничното заведение, скандираше " Живей, Алфи! " Някои от протестиращите се пробваха да раздерат полицейския кордон. Но не след дълго бащата на детето Том Еванс пристигна при тях и заяви, че въпреки и да наподобява необикновено, в действителност се е случило знамение. Синът му към момента е жив и диша независимо.

К акво тъкмо е станало и има ли Алфи късмет за живот четете в Zdrave.to

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР