Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич обяви, че търси

...
Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич обяви, че търси
Коментари Харесай

Болницата в Добрич търси доброволци

Многопрофилната болница за интензивно лекуване в Добрич разгласи, че търси доброволци, с чиято помощ да бъдат селектирани хората, които отиват към Спешно поделение.
На доброволците ще бъдат предоставени въпроси , които да задават на идващите в болничното заведение. По този метод ще бъдат отделяни хора със подозрение за ковид и те ще бъдат преглеждани от медици отвън двора на болничното заведение. Не се изисква доброволците да са с здравна подготовка, а по-скоро би трябвало да имат кураж, споделиха за Actualno.com.
Ако се отзоват повече хора, ще са на 6-часови смени, само че в случай че не са задоволителни на брой ще би трябвало да дежурят по 12 часа . За предпочитане е да имат персонални защитни средства , а доброволците, които не разполагат с такива, ще бъдат снабдени с гумени респиратори, каквито са предоставени на медиците от военния запас.
Ръководството на болничното заведение вкара още по-строги ограничения за предотвратяване от короновирусната зараза. Всички пациенти и придружителите им би трябвало да са с защитни средства. Достъпът на външни лица става единствено през централния вход. Забранява се свободното придвижване по етажите. Ограничава се придвижването и на приетите в болница в отделенията.
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 17 март
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР