Многопрофилната болница в вече разполага със самостоятелен Covid-сектор, който отговаря

...
Многопрофилната болница в вече разполага със самостоятелен Covid-сектор, който отговаря
Коментари Харесай

Самостоятелен COVID-сектор има вече в болницата в Добрич

Многопрофилната болница в към този момент разполага със независим Covid-сектор, който дава отговор на предписанията на РЗИ, оповестява БНР.
Болните от към този момент се настаняват за лекуване на обособен етаж, който има независим вход и асансьор, а за тях се грижат лекари и медицински личен състав, който работи единствено в това поделение.
 Германия отстрани условието за наложителен PCR тест за идващите от област Добрич Германия отстрани условието за наложителен PCR тест за идващите от област Добрич
Министерство на външните работи е било осведомено от немските управляващи, че условието за PCR тест за ковид или 14-дневна каран...
В здравното заведение е привлечена като съветник инфекционист и някогашният шеф на закритото Инфекциозно поделение – доктор Йовева.
Вследствие на измененията новодиагностицираните и приетите в болница с Covid-19 в област Добрич през месец септември бележат фрапантен спад.
Огромният растеж на болни и настанени за лекуване с Covid-19 в многопрофилната болница в Добрич от юли и август месец към този момент е преодолян. В болничното заведение към този момент не се позволява разбъркване на потоците, а Covid-секторът е изцяло обособен, съгласно условията, съобщи прокуристът на здравното заведение доктор Георги Желязков.
За тези пациенти се грижи особено подготвен самостоятелен личен състав, който се управлява от пулмолога доктор Деница Божидарова. Следващата цел на новото ръководство на многопрофилната болница в Добрич е възобновяване на работата на Инфекциозното поделение.
 COVID-19: Нова организация вкарва прокуристът в МБАЛ-Добрич COVID-19: Нова организация вкарва прокуристът в МБАЛ-Добрич
Нова организация на работа в COVID-сектора на МБАЛ-Добрич ще бъде въведена до края на идната седмица, заяви прокуристът на лечебно...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР