Многобройни случаи на корупция на държавни служители през изминалата година

...
Многобройни случаи на корупция на държавни служители през изминалата година
Коментари Харесай

Радев за корупцията: Държавния департамент на САЩ отчита отдавна познати на българите проблеми


Многобройни случаи на корупция на държавни чиновници през миналата година - това е едно от заключенията в годишния отчет на в частта му за България.

Президентът съобщи, че Вашингтон отбелязва от дълго време познати на българите проблеми. Румен Радев разяснява и тематиката за. Той насочи и зов към партиите, които в този момент нападат 49-ото Народно заседание, да се постараят в идващия парламент да създадат по този начин, че правосъдната промяна да върви към по-добро. И не пропусна да повтори разбирането си за изпращането на оръжие за Украйна.

„ Докато ръководи служебното държавно управление България изтребители, танкове и зенитни комплекси. Това няма да стане и при редно държавно управление - партиите да заявят занапред тяхната позиция “, сподели Радев.

Той назова последните вести към финансите на страната и упрекна политиците в избирателен популизъм.

„ Финансите на страната са постоянни. Аз нямам желание да разясня констатациите от предизборната акция, само че държа да заявя, че финансовото министерство. Трябва да го поздравя, че обезпечи рекордна събираемост на налозите, че подсигурява годишно повишаване на пенсии и заплати “, сподели още Радев.

Той , че ще има орязване на пенсии и заплати, че ще има смяна на курса на лв. по отношение на еврото и че ще има нови заеми от Международния валутен фонд.

„ Напротив – финансите са постоянни, само че това е едно предизвестие, което служебното държавно управление отправяше и от трибуната на предходното Народно събрание., че в случай че се продължава с популистката политика, наложена от няколко Народното събрание до момента, ние можем да стигнем и до тези отрицателни сюжети. В момента сме надалеч от тях. Но зависи от народните представители това да не се случи “, сподели още Радев.

Президентът съобщи още, че, който да има главен ангажимент към покупателната дарба на жителите. Той акцентира, че чака стопанската система да се развива, без да се влиза в дългова серпантина.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР