Много звезди ще преминат по червения килим на наградите Грами

...
Много звезди ще преминат по червения килим на наградите Грами
Коментари Харесай

Бионсе срещу Адел в звезден сблъсък

Много звезди ще преминат по аления килим на премиите " Грами " в неделя вечерта в Лос Анджелис, а иконите Адел и Бионсе още веднъж ще се изправят една против друга, съобщи Агенция Франс Прес, представена от Българска телеграфна агенция. Кендрик Ламар, Хари Стайлс и Тейлър Суифт също са измежду любимците на 65-ата гала, която ще събере доста именити реализатори. Бед Бъни, Лизо, Стив Лейси, Мери Джей Блайдж също са номинирани. 

Тази година по номинации води Бионсе - в девет категории. След нея е Кендрик Ламар с осем. Адел и Бранди Карлайл са с по осем. 

Адел и Бионсе бяха една против друга и през 2017 година Тогава британката смаза конкуренцията, като завоюва премиите в главните категории с албума си " 25 ", а Бионсе трябваше да се задоволи с " Грами " за " най-хубав ърбан албум " за " Lemonade ", считан в този момент за класика. От сцената Адел " затрогващо отдаде респект  на " кралицата " Бионсе и упрекна Националната звукозаписна академия, че за следващ път е пренебрегнала цветнокожите реализатори. 

Според профилираното списание " Билборд ", този път премията за най-хубав албум ще завоюва по-скоро Бионсе, а Адел ще се задоволи със " запис на годината " за " Easy on Me ". Предишните издания на премиите обаче оставят място за доста изненади. 

Бионсе изравни върха на брачна половинка си Джей-Зи за най-номиниран реализатор в историята на премиите " Грами ". Те имат по 88 номинации общо през годините. Бионсе към този момент е най-награждаваната изпълнителка - с 28 " грамофончета ", а тазгодишната гала може да й даде опция да задмине по победи и композитора Джордж Шолти, в случай че завоюва още четири награди.  

Рапърът Бед Бъни, който предходната година имаше огромен триумф в целия свят с албума " Un verano sin ti ", е номиниран в три категории, измежду които за най-хубав албум. Това е първият испаноезичен албум, който се съревновава за една от главните награди.  Наградите " Грами " ще бъдат раздадени за 65-и път на 5 февруари. Водещ на церемонията ще е комикът Тревър Ноа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР