Много вируси бродят из България, но в началото на 90-те

...
Много вируси бродят из България, но в началото на 90-те
Коментари Харесай

Глас Народен: Дойде време разделно |

Много вируси бродят из България, само че при започване на 90-те години на предишния век и в зората на демокрацията, се роди чалгата. 

Спонсорирана от мутрите, спонсорирани от службите на преминаващата в частна - държавна сигурност. Всички върли фенове на сръбското от села и паланки изпълзяха и откриха своята музика и просвета, на която да въртят гюбеци наедно с циганските махали.

Силата на този вирус вместо да понижава с годините и развиването на “демократичното ” общество, го трансформира във водеща просвета, модел на държание и съставяне на ценностна система. Казано просто: Селянията влезе в града и го заля! Хората, страдащи от чалга вирус, се характеризират с ниска просвета и обучение, с високо самочувствие и безпардонно отношение. Мъжете се обличат като мутри от 90-те, а дамите - като жрици на любовта по сходство на чалга изпълнителките... 

Мечтите им са за разточителен живот са отново по сходство на този на мутрите. Бързи коли - бързи пари. Щастието и самолюбието си осланят на мисълта, че всички им завиждат. Иначе са нещастни! С такива същества не може да водите диалог за книги, тъй като за тях те са фон на стената. 

За тях музиката не е изкуство, а фон към ракията и салатата...

С тях не може и да се спори, тъй като не одобряват друга позиция и най-често разногласието се взема решение с физическо сблъскване.
Останалите нямат стойност за тези хора. Те мислят само за себе си и изпитват неимоверна злоба към всеки друг, който успее.
Защото не могат да одобряват, че съществува различен модел, с изключение на раболепничене пред висшестоящите и мачкане на нисшестоящите.

Те не обичат да се образоват, тъй като това е губене на време.

Заразените с този вирус са от дълго време във всички сфери и равнища на ръководство на страната ни, а и на бизнеса. Не слизат и от телевизионния екран, само че...

Чалгата разделя като с нож обществото ни и няма по какъв начин да застанат обединени чалгар и ром с металист и компютърен експерт. Няма по какъв начин интелектът и чалгата да се срещнат, тъй като има разлика в равнищата...

Затова и войната на Политическа партия Глас Народен ще бъде против вируса на чалгата: 

В културата и политиката!

Като мислене и държание!

Като ценностна система! 

Парламентарни избори 2021
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР