Много тъга и сълзи крила под маската на Госпожицата Виктория

...
Много тъга и сълзи крила под маската на Госпожицата Виктория
Коментари Харесай

Госпожицата плачела под маската! Виктория Георгиева откровено за участието си в риалитито

Много горест и сълзи крила под маската на Госпожицата Виктория Георгиева , която справедливо завоюва първо място в „ Маскираният артист ". Тя остана неразкрита до последно, а единствено Марта Вачкова съумя да я разпознае. Талантливата певица, която показа България на предишното издание на „ Евровизия ", съумя да впечатли и развълнува публиката с всяка своя поява на сцената.

„ Искам доста да благодаря на всички ви за поддръжката! Победата е и ваша! Госпожицата получи хиляди благи мнения и точно те ме караха през последните три месеца дa бъда още по-уверена в себе си и да не преставам самоуверено напред! Беше в действителност незабравимо и занимателно прекарване, което не мога да сравня с нищо друго. Очаквайте доста нови изненади от мен! Обичам ви! ", показа Вики минути след финала на музикалното риалити.

Под маската Вики е криела и доста горест поради сложни моменти, които претърпява през последните месеци. Тя разкрива, че е имало дни, в които, до момента в който чака да излезе на сцената, е плакала неутешимо сама в съблекалнята.

Виктория разкрива, че фамилията й минава през извънредно тежък миг поради съществено заболяване на татко й. Продължават да се борят, не губят вяра и се надяват нещата да се преобърнат. Ще опитат лекуване в чужбина и ще създадат всичко допустимо да подобрят положението му. Певицата претърпява и съществено отчаяние от приятелите си.

Признава, че след присъединяване й в Евровизия огромна част от тях се отдръпват от нея. Въпреки това тя получи купища похвали поради представянето и в ролята на Госпожицата. Пръв я поздрави Кристиан Костов, който е голям почитател на творчеството й. Участничката от „ Х Фактор “ Йоана Димитрова също остава зашеметена от представянето на Вики, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР