Много се надявам в предстоящите обсъждания българските социалисти да послушат

...
Много се надявам в предстоящите обсъждания българските социалисти да послушат
Коментари Харесай

ГЕРБ контраатакуваха БСП: Дано послушат Станишев за конвенцията

Много се надявам в идните разисквания българските социалисти да послушат водача на европейските социалисти Сергей Станишев и да поправят политическата неточност, както той я назова. Това сподели на конференция в централата на ГЕРБ външният министър Екатерина Захариева.

„ На разположение сме за огромен спор, да разбираем текстовете ", уточни тя. „ Не се заигравайте с дребни популистки неща ", прикани Екатерина Захариева. „ Конвенцията ще задължи българската страна да обезпечи предварителна защита и възпитанието на децата, че насилието над дамите не е задоволително ", изясни тя.

" Големият заключителен спор за наличието на Истанбулската спогодба би трябвало да се организира в Народното събрание, измежду и от законодателите ", добави министърът на правораздаването Цецка Цачева.

„ В дебата, който върви през другите институции, включително и Министерството на правораздаването, довършихме процедурата по координиране, което е наложително ", изясни тя. „ Бе реализирано цялостно единогласие сред представителите на държавните институции, на неправителствения бранш, на магистратите ", съобщи Цецка Цачева.

„ Очаквам в Народното събрание да има необятен спор, няма потребност да бързаме, нечиста сделка е, че се бърза - желаеме дебатът да се състои ", разяснява правосъдният министър. „ Завършихме подготвителната работа и даваме опция на депутатите да се срещнат с Конвенцията, с плана на закон, който е препоръчан с избрани запаси ", сподели още Цецка Цачева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР