Много се надявам че нашите проучвания в тази насока (на

...
Много се надявам че нашите проучвания в тази насока (на
Коментари Харесай

Цитат на деня: МВР ще помогне на Борисов да си спомни коя е Мата Хари

Много се надявам че нашите изследвания в тази тенденция (на фотосите от спалнята на Бойко Борисов - бел. ред.) ще доведат до триумф, ще помогнем да Борисов да си спомни от кое място има тези евра.

Това споделя в изявление за вестник " Сега " служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков. Той разяснява отхвърли на прокуратурата да проверява фотосите с кюлчета, пачки с банкноти от по 100 евро и револвер в чекмеджето на към този момент някогашния министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов в държавната резиденция " Бояна ".

Самият Борисов беше обяснил пред непозната медиа, че фотосите са направени без негово познание от негова позната, която разказа като " Мата Хари ", която аранжирала наличието на чекмеджетата. Досега Борисов постоянно е отклонявал въпросите на българските медии коя е " Мата Хари " с аргумента, че не е джентълменско да я посочва.

Миналия декември Софийската градска прокуратура, защото не се постара да откри кой е направил фрагментите, макар че домът на Борисов е охраняван от Националната работа за защита и достъпът до него е следен.

Рашков споделя пред " Сега ", че е виждал персоналното оръжие на Борисов и счита, че това, което е на фотосите, най-вероятно е същото.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР