Много се изговори по скандалният запис, който бе пуснат от

...
Много се изговори по скандалният запис, който бе пуснат от
Коментари Харесай

Виктор Блъсков: ПП искат да сме колониална държава и сами търсят колонизатор

Много се изговори по скандалният запис, който бе пуснат от Радостин Василев, само че доста хора ще си създадат един извод - Костадинов се оказа изцяло прав за колониалната администрация. През март 2022 година той споделя в свое видео: " България няма свое държавно управление, има колониална администрация ". Само би трябвало да се посочи - България по принцип няма и не е нужно да има тази колониална администрация. Политическа партия желаят да я основат и настойчиво търсят колонизатор. А суверенът, хората - те са просто спънка за тях.

Кирил Петков и Асен Василев в днешния запис непосредствено декларират, че те са съгласували назначенията си с " посолството " и желаят да поканят " външни лица " да наредят службите, като разясняват - " само че не какъв да е ".

Прави усещане неналичието на едно нещо. Кой е изискал от нас да " редят " службите непознати посолства и външни лица? Обяснението е доста просто - това не е наложено извън, а Политическа партия непринудено дават България на непознати страни.

Има доста пояснения за казаното от тях, само че множеството хора няма да погледнат оттатък концепцията, че тези хора оферират да дадат силовите структури на процедура на друга страна.

За тях хората, изключително техният електорат, са единствено спънка. Пренебрежителност към суверенитета си проличава от целия диалог. Непрекъснато се приказва за електората като някаква единица, която би трябвало да се търпи, колкото и да е досадно. " Ще се вършим на забавни по малкия екран " приказва Петков, дружно с още редица изявления, в които изяснява по какъв начин би трябвало да се хвърля прахуляк в очите на гласоподавателите. Това се вижда и през днешния ден, тъй-като от тях пояснения пред личните им гласоподаватели - няма. Само изявления по какъв начин " дълбоката страна " заплашва държавното управление и не би трябвало да обръщаме внимание на записа. Реалните терзания на хора, които са дали своят вот за партията и слушат по какъв начин тя ще даде на външни хора да редят службите, са напълно пренебрегнати.

Срамът става все по-голям, когато продължава диалогът и се чуят другите хора от Политическа партия, които би трябвало да вземат участие в процесите. Ако вътре участва един елементарен жител, първият му въпрос при изявленията би бил - " А кой в действителност ще управлява службите, те единствено съгласувани ли ще бъдат или ще са си непознати? ". Подобен въпрос не се чува. Депутатите от Политическа партия се интересуват дали има късмет държавното управление да продължи по-дълго и да се смени Изборният кодекс.

По едно време в диалогът Асен Василев споделя по какъв начин, в случай че се отдели Демократична България и Политическа партия отидат сами на изборите, ще се борят вероятно за трето място. Той не разяснява кои ще са първи и втори. Можем да предположим, че става дума за " Възраждане ", откакто от Политическа партия взеха решение да покажат, че Костадинов е прав и да създадат тъкмо това, за което той ги подлагаше на критика.

Източник:Труд

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР