Много съм щастлив, защото тази титла спечелих доста по-трудно от

...
Много съм щастлив, защото тази титла спечелих доста по-трудно от
Коментари Харесай

Едмонд: След инфарктната битка с азера бях сигурен, че ще взема златото

" Много съм благополучен, тъй като тази купа завоювах много по-трудно от миналогодишната ", съобщи при завръщането си в София Едмонд Назарян, който на шампионата в Италия ликува за втора поредна година с европейското злато при кадетите.
 Едмонд Назарян още веднъж завоюва европейската купа
" А откакто завоювах инфарктния четвъртфинал, в който губех с 0:7 от азера и съумях да обърна резултата в моя изгода до 7:7, бях сигурен ще се взема златото. Всъщност на това състезание пристигнах точно за купата, друго не ме устройваше.

Така ме е учил моят татко. Затова се окуражих, демонстрирах темперамент и се веселя, че още веднъж съумях да развеселявам България със златно отличие.

Следващата ми цел е международното, което ще бъде в София в края на юли. Надявам се и тогава да бъда на най-високото ходило на стълбичката ", добави още борецът.

Назарян младши ликува с купата в категория до 51 кг, като на финала във Фаенца победи с механически 10:0 туш турчина Барис Ербек за 2,38 мин. А това бе дебют за Едмонд в по-горната категория на огромно състезание.

През предходната година той стана първенец при 45-килограмовите.

" Сега се веселя даже повече, в сравнение с моите триумфи като играч – съобщи леко пресипнал Армен Назарян. – Голямо напрежение беше.

Защото виждам, че Еди върви по моите стъпки, и прави всичко, което му споделям. Ощетиха го на четвъртфила той губеше с 0:7, само че появи огромно сърце и съумя да завоюва тази борба.

След това бях сигурен, че ще стане първенец. Сега на това състезание беше много по-трудно, тъй като азери, турци, да вземем за пример, са по-големи на възраст и даже към този момент се борят при юношите ", приключи изгряващата ни звезда.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР