Много са въпросителните около съпругата на крал Чарлз. Що за

...
Много са въпросителните около съпругата на крал Чарлз. Що за
Коментари Харесай

Храните, които кралица Камила не понася

Много са въпросителните към брачната половинка на крал Чарлз. Що за човек е Камила? Как и за какво съумя да измести принцеса Даяна от сърцето на Чарлз? Ще се оправи ли с това да е в центъра на вниманието? И на първо място - трябваше ли да бъде коронясана като кралица Камила, откакто предшественикът й, брачният партньор на Елизабет Втора, беше единствено принц Филип?
 Защо крал Чарлз и Камила ще имат и втора
Защо Чарлз и Камила ще имат втора коронация

Когато поданиците в Шотландия имат потребност от в допълнение внимание

За момента нямаме отговори на горните, само че пък знаем кои са най-мразените и най-предпочитаните храни на кралица Камила. Разкрива ги синът й Том Паркър Боулс по време на присъединяване си в подкаста The News Agents.

На въпрос какво сигурно не употребява Камила, Том дава отговор: " Чили и чесън. Чесънът кара дъхът ти да мирише и не е допустим по чисто обществени аргументи. " След това добавя, че майка му не обича чили.

" Не обича прекомерно мощни подправки. Мисля си, че в случай че имаш работа да се срещаш с доста хора би трябвало да си деликатен с това, което слагаш в стомаха си, с цел да не го раздразниш. " Том Паркър Боулс обаче добавя, че кралица Камила обича прясна риба и зеленчуци.

" Тя има в действителност страхотна зеленчукова градина у дома. Отглежда невероятни праскови ", добавя той. 48-годишният Том e едно от двете деца на Камила от първия й брак с Андрю Паркър Боулс. Той има и 45-годишна сестра Лора.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР