Много са тези, които гледат порно, но не си признават!

...
Много са тези, които гледат порно, но не си признават!
Коментари Харесай

Има ли удоволствие в снимането на розови филми?

Много са тези, които гледат порно, само че не си признават! Вероятно и вие най-малко един път в  живота си сте попадали на филм за възрастни. В днешно време порнографията блика от всяко кътче на мрежата и до момента в който едно време достъпът се случваше единствено по малките екрани след среднощ, то в този момент можете да гледате разголени дами и господа в интимни пози, когато и където си пожелаете.

Тема Табу ли е порното ще разберем от първата порно актриса в България Диана Габровска, която разбуни духовете със своята противоречива специалност, както и с начинанията си в политиката преди този момент.

Здравей, Диана! Много ни е прелестно, че си наш посетител през днешния ден. Тема табу ли е към момента гледането на порно?

В България - несъмнено да! В чужбина се приема за нещо напълно обикновено, хората го възприемат като общоприета част от живота. У нас моралът надвива.

Дали е моралът? Провокативното държание е на всички места.

Именно тук е отговорът - в двуличното поведение на хората. Те няма тази храброст да заявят намерено " Да, аз виждам порно и няма нищо неприятно в това! ”. Мисленето на българина несъмнено е закостеняло.

Приели сме за обикновено, че мъжете гледат порно, а дамите - никога. Така ли е?

Срам и стеснение! Жените се тормозят да си признаят. Дали мъжете гледат повече не може да се каже.

Само у нас ли това, че си порно актриса се разисква толкоз ревниво?

Да, имайки поради закостенялото мислене, това в действителност се случва повече тук. Цяло предизвикателство е да се оправиш с това. Действително има шушукане от страна на познати, само че всичко се прави прикрито. Много са смели, само че в никакъв случай не споделят право в очите какво мислят за теб.

Промени ли се вниманието на мъжете към теб?

В обществените мрежи съм бомбардирана най-вече. Постоянно получавам забавни трудове. Вниманието не стопира и от мъже, и дами от всякаква възраст.

Какви бяха отзивите след първия филм, който пусна? Беше огромен взрив! След като сървърите на платформата паднаха, това бе огромен потрес за нашата страна. От компанията споделиха с мен, че до момента не са имали подобен срив и не са очаквали сходен интерес.

Хората постоянно се интересуват от това какъв брой изкарваш. Как стои въпросът със заплащането в тази промишленост?

Не бих посочила нешо съответно, тъй като не влиза в работата на хората. Всичко е строго самостоятелно, нормално се заплаща на филм. Това е доста друга специалност и хората нямат ни най-малка визия защо става въпрос. На международно равнище се знае, че порно актьорите са доста добре платени и изкарват доста положителни пари.

Финансовата част ли беше тласъкът да започнеш?

Всъщност не. Но това по какъв начин съм решила да се занимавам с това е обичаният ви въпрос. Никога не съм предполагала, че може да стана порно актриса.

Колко време ти лиши да се съвземеш от случката с изтеклите фотоси онлайн?

Това вечно остава в теб като контузия. И ще остане вечно в мен и фамилията си. В един стопира да ти пука какво мислят за теб хората, тъй като това беше главният проблем, дружно с медийното внимание. Мъжът ми беше най-голямата упора в този миг.

Как реагира той сега на фотосите по време на филмите? Знаеш, че той участва там.

За да стигна до там, доста пъти сме водили диалози и сме го коментирали. Решението сме го взели взаимно и нямаме терзания с това нещо.

Ти гледаш ли порно?

Да, не съм от тези, които се крият. И двамата дружно гледаме, и сама също. Разбира се, порното не се предлага на подрастващи, точно поради нереалистичните показа, които основава. Но, когато приказваме за една дълга връзка, порното несъмнено може да е метод да разнообразим връзките си.

Какво казваш на хората, които считат порното за невярност?

Ако една жена се сърди на мъжа си, че гледа порно, евентуално е несигурна в себе си и не дава това, което половинката ѝ желае.

Как минаха фотосите на първия филм?

Емоциите бяха доста вилнеещи. Но се постарах да не им се поддавам и да работя професионално. Снимачният развой постоянно е с друга дължина, само че нормално лишава от половин до един ден. Процесът е в действителност нескончаем.

Споделяла си, че мъжът ти участва на фотосите. Това притесняваше ли те първоначално?

Не мога да кажа, че има терзание. Дори съм по-спокойна, когато той е при мен. Той се занимава с неговата си работа, само че постоянно е с мен.

Има ли наслаждение по време на фотосите или всичко е единствено актьорска игра?

Неслучайно се назоваваме артисти. Но въпреки всичко има и доза наслаждение. Всичко зависи и от снимачния сътрудник. Дори е допустимо да се доближи до кулминационна точка по време на кино лентата. 

Какви граници си е сложила и не би прескочила в работата? Наистина ли мисленето на българката е закостеняло? Защо хората не си признават, че гледат филми за възрастни? Вижте продължението на изявлението ни с Диана в нашето ново видео:
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР