Много са хората със сериозно научно и професионално реноме, които

...
Много са хората със сериозно научно и професионално реноме, които
Коментари Харесай

Астронавтите, които разказват за извънземни

Много са хората със съществено научно и професионално добро име, които са уверени, че земята е посещавана и следена от представители на извънземни цивилизации още от древността. Част от тях дори настояват, че персонално са следили неидентифицирани летящи обекти и считат, че това най-вероятно са апарати на извънземни гости.

Най-малко четирима уважавани американски астронавти са говорили намерено за своите убеждения, че извънземни съществуват и посещават земята постоянно. Част от тях настояват, че персонално са виждали НЛО и са уверени, че това са обекти с извънземен темперамент, споделя каналът НЛО във Vbox7.com.

Няколко известни персони, които имат вяра в съществуването на извънземни цивилизации

Началото на феномена НЛО - случаят в Розуел

Нова доктрина: Не срещаме извънземни, тъй като спят

През 1971 година астронавтът Едгар Мичъл става шестият човек разходил се по повърхността на Луната. След прекарването, той до края на живота си твърди, че „ извънземните ни следят и са измежду нас от много време “. В едно свое изявление той даже декларира, че извънземните са били на Земята и са съумели да предотвратят нуклеарна война. Мичъл също по този начин е уверен, че Ватиканът, знае истината за съществуването на извънземни цивилизации.

Според Мичъл НЛО неведнъж се появяват над нуклеарни бази и се е случвало да обезвреждат нуклеарни оръжия по време на Студената война.

Тпй е сигурен, че американското държавно управление крие истината по казусът Розуел от 1947 година, когато НЛО се разрушава край дребния град в щата Ню Мексико.

Друг астронавт, Гордън Купър, е един от седмината взели присъединяване в Проект „ Меркурий”, първата стратегия за пилотирани галактически полети на НАСА. Корабът с който той лети е автоматизирано ръководен.

Купър декларира, че още преди да полети е имал шанса да види НЛО над Германия през 1951 година По-късно той твърди, че е виждал НЛО и над секретна база, в която са провеждали проби на пробен аероплан. През 1984 г на среща на Организация на обединените нации, Купър декларира следното:

„ Ние първо би трябвало да им покажем, че можем да решаваме проблемите си по кротичък метод, преди да ни одобряват във вселенското общество. Това би дало благоприятни условия за прогрес на човечеството във всички аспекти “.

Неговият сътрудник, астронавт Доналд Слейтън, също е част от Проект „ Меркурий”, а по-късно се издига до шеф на пилотираните полети в НАСА.

Той свидетелства, че през 1951 година е видял с очите си НЛО, до момента в който е правил тестов полет с пробен аероплан над военна база в щата Минесота. То се доближило и го следвало известно време. След това ускорило с доста по-висока скорост от свръхзвуковия аероплан и изчезнало в небето.

Брайън О'Лиъри е различен американски академик и астронавт, който е уверен в съществуването на извънземен разсъдък. О‘Лиъри не е бил на галактическа задача, само че е бил измежду избраниците за полет до Марс, който НАСА планувала още през 1967 година По-късно той става професор по физика в университета в Принстън.

„ Има доста доказателства, че те ни следят. Извънземните цивилизации ни наблюдават от доста време, само че тяхната поява е надалеч от материалното схващане за срещи, което имаме ние “, счита О‘Лиъри.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР