Много от републиканците застанаха зад Доналд Тръмп Доналд Тръмп -

...
Много от републиканците застанаха зад Доналд Тръмп Доналд Тръмп -
Коментари Харесай

Републиканците застават зад Тръмп, след като му бяха повдигнати обвинения

Много от републиканците застанаха зад Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския, откакто във Флорида бяха повдигнати нови обвинявания на някогашния президент на Съединени американски щати. Някои видни представители на партията обаче не го поддържаха, написа ДПА.

Председателят на следената от републиканци Камара на представителите Кевин Маккарти изрази поддръжката си за милиардера. 

" Аз и всеки американец, който има вяра във върховенството на закона, сме компактно до президента Тръмп против тази жестока неправда ", написа Маккарти в " Туитър ".

" Републиканците от Камарата на представителите ще потърсят отговорност за това безочливо потребление на (съдебната) власт " като политически инструмент, добави той.

Сенаторът от Флорида Марко Рубио, който през 2016 година загуби от Тръмп вътрешните избори за номинацията на републиканците за президент, също изрази взаимност. 

" Няма граници за това какво ще създадат тези хора, с цел да защитят властта си и да унищожат тези, които я заплашват, даже в случай че това значи да раздерат страната ни и да разрушат вярата на обществото в институциите, които държат страната ни цяла ", написа той в " Туитър ", без да посочи кого има поради.

Тръмп заяви, че през вчерашния ден са му били повдигнати обвинявания във Флорида, тъй като, откакто напуснал президентския пост през 2021 година, е задържал класифицирани документи в резиденцията си Мар а Лаго. Той е упрекнат в нелегално задържане на класифицирани документи, касаещи националната защита, възпрепятстване на правораздаването и скрит план, писа в. " Вашингтон пост ", базирайки се на неназовани източници.

Кандидатът за президентската номинация на републиканците Аса Хътчинсън обаче прикани Тръмп да приключи акцията си за преизбиране.

" С новината, че Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския е упрекнат за повторно, страната ни се намира в състояние, което отслабва нашата народна власт. Действията на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския - от умишленото занемаряване на Конституцията до незачитането на върховенството на закона - не би трябвало да дефинират нашата нация или Републиканската партия ", сподели нощес в изказване някогашният губернатор на Арканзас.

" Това е печален ден за нашата страна ", продължи Хътчинсън. " Макар че Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския има право на презумпцията за непорочност, продължаващото наказателно произвеждане ще отвлече вниманието. Това още веднъж удостоверява нуждата Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския да почита президентската институция и да приключи акцията си ".

Заклетите последователи на Тръмп обаче се сплотиха зад него, отбелязва Българска телеграфна агенция.

" Тъжен ден за Америка. Бог да благослови президента Тръмп ", написа в " Туитър " републиканецът Джим Джордан от щата Охайо.

" Демократите би трябвало безусловно да ги побиват тръпки, когато виждат препълнените манифестации на Тръмп и смазващата му преднина в социологическите изследвания седмица след седмица ", написа в " Туитър " републиканката от Камарата на представителите Марджъри Тейлър Грийн. " Трябва да спечелим през 2024 година ", съобщи тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР