Много от привържениците на ФК ЦСКА все по-настойчиво поставят въпроса

...
Много от привържениците на ФК ЦСКА все по-настойчиво поставят въпроса
Коментари Харесай

Фенове на ЦСКА искат отборът отново да е под шапката на Министерството на отбраната, твърдят от ведомството

Много от последователите на ФК ЦСКА все по-настойчиво слагат въпроса за връщането на клуба към Министерството на защитата, оповестяват от формалната страница на ведомството във Facebook.
Известно е, че ЦСКА освен е основан като Централен Спортен Клуб на Армията към военното министерство, само че и най-славните страници в неговата история са директно свързани с тази национална институция.
 ЦСКА излиза против Лудогорец в пикантен полуфинал за Купата на България ЦСКА излиза против Лудогорец в пикантен полуфинал за Купата на България
Жребият за Купата на България отреди ЦСКА и Лудогорец да се изправят един против различен на полуфиналите. Първата среща ще се играе на стад...
Какво е Вашето мнение за вероятно връщане на ФК ЦСКА към Министерството на защитата? "
Този въпрос бе заложен към министъра на защитата Красимир Каракачанов от горещи последователи на ЦСКА на среща с жители в град Пазарджик през днешния ден.
Това е тематика, която може да бъде обсъждана, съобщи в отговор министър Каракачанов. Той акцентира, че въпросът би могъл да откри своето почтено позволение в полза на институцията Министерство на защитата и на футболния клуб ЦСКА.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР