Много от премиум приложенията за мобилни телефони могат да се

...
Много от премиум приложенията за мобилни телефони могат да се
Коментари Харесай

Приложенията за телефони, които струват по над $1 000

Много от премиум приложенията за мобилни телефони могат да се купят за 1.99, 2.99 или 5.99 $. Някои от тях костват 19.99 $, които доста консуматори не биха платили за сходни услуги. Ако това обаче ви се коства доста, може би ще се изненадате, че има такива, чиято цена стига до над 1000 $. Още по-учудващо е, че има хора, които купуват тези приложения, даже когато цената им е в пъти пресилена спрямо тяхната полза.

До 400 $ може да стигне цената на приложение във виртуалния магазин на Android - Гугъл Play, до момента в който тези за Apple устройствата могат да доближат 1399.99 $. Освен това приходите, които основателят на някое от тях може да завоюва могат да бъдат доста високи, в случай че е очакван периодически абонамент или се включват вътрешни покупки, пишат от LatinAmerican Post.

Така или другояче, ние сме привикнали, че множеството приложения не са просто евтини, а безвъзмездни. Но не при всички е по този начин. Тук са показани няколко от най-скъпите приложения, за които евентуално ще констатирате, че в никакъв случай няма да ви потрябват. Вероятно това е и повода, заради която част от тях към този момент не съществуват.
 $40 милиарда за приложения за смарт телефон са похарчили потребителите за половин година
$40 милиарда за приложения за смарт телефон са похарчили потребителите за половин година

Това е нарастване от 13 % по отношение на предходната година

Super Color Runner: $200

В Гугъл Play има десетки, в случай че не и стотици игри, в които задачата е да тичате по безконечен път и да избягвате трудности. В Super Color Runner има 2 отличаващи неща - " Вместо да се спускате по безконечен път в тази игра, би трябвало да заредите четири пътеки с сила. " Целта е да останете живи, като съберете задоволително " енергийни топчета ", с цел да запазите батериите си. Втората разлика е, че е доста по-скъпа от другите сходни на нея, които постоянно са безвъзмездни. Преди време дизайнерът е написал, че възнамерява да направи промени в близкото бъдеще, само че последната актуализация е през 2012 година, пишат от TopTenz.

The Most Expensive App(s): $400

Това приложение се гордее с обстоятелството, че не е нищо повече от загуба на пари. Както някои биха споделили, то ще ви разреши да покажете обществения си статус. Приложението не прави нищо друго, с изключение на да ви покаже известие, с което ви поздравява за изтеглянето и ви " потупва " по гърба, че сте богати, казвайки, че го заслужавате.

DDS GP Yes!: $499.99

Това iOS приложение разрешава на зъболекаря да демонстрира на пациентите разнообразни процедури и какви ще бъдат резултатите след тях. То съдържа към 80 минути уроци, които изясняват изискванията и проектите за лекуване, като предлага способи, които да оказват помощ на пациентите да взимат по-добри решения по отношение на проблемите със зъбите си. Според основателите на приложението, то се употребява в хиляди дентални клиники.

I Am Rich: $999.99

Това е първото приложение, което е предопределено да бъде " знак на статуса ви ", създадено от Армин Хайнрих. То е за първото потомство iPhone и влиза в продажба на 5 август 2008 година за 999.99 $, което е било най-високата цена за приложение. Прeдставлявало е елементарен програмен продукт, посредством който на екрана ви излиза " светещ червен драгоценен камък и икона, която при натискане демонстрира текст, който гласи, че сте богати. " Според данни на InsaneLab то е било свалено от 8 души преди да бъде отстранено от Apple. Един от тях твърди, че е считал, че това е някаква смешка, само че теглейки го, схваща, че е таксуван с 999.99 $, след което написа отрицателна критика. На идната година Хайнрих основава I Am Rich LE на цена от 9,99 $. То към този момент е с повече функционалности спрямо оригинала, като разполага и с калкулатор.

QSFFStats: $999.99

Това е приложение за iOS, чиято цел е била хората да могат да наблюдават статистики за байрак футбола, който е версия на американския футбол. То не е обновено от години и сега не е налично.

iVIP Black: $1399.99

Toва е приложението за милионери - безусловно. Може да получите достъп до услугите налични в него единствено в случай че докажете, че разполагате с чисто благосъстояние от най-малко 1,28 млн. $. То ви дава предложения за неща като частни самолети и специфични събития. Добрата вест за Android потребителите е, че могат да го смъкват гратис, само че отново би трябвало да потвърдят, че са милионери, като по-късно имат абонаментна такса.

Abu Moo: $400 - $2400

Abu Moo съдържа шест приложения, които са налични в Гугъл Play. Всяко от тях коства по 400 $ и надлежно комплектът общо е 2 400 $. То съдържа 6 разнообразни фотоси на пръстени. Когато изтеглите приложенията и ги инсталирате, на екрана на телефона ви се появява фотография със скъпоценни камъни. Taка ще може да покажете, че имате задоволително пари за харчене за виртуални бижута.
 Запознайте се с милиардера, създател на едно от най-теглените приложения в света
Запознайте се с милиардера, създател на едно от най-теглените приложения в света

Нетното му благосъстояние възлиза на 16,2 милиарда $
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР