Много от нас се разочароваха от Фейсбук след последните разкрития

...
Много от нас се разочароваха от Фейсбук след последните разкрития
Коментари Харесай

4 алтернативи на Фейсбук - ако обмисляте да закриете профила си, но все пак имате нужда от социална мрежа за контакти

Много от нас се разочароваха от Facebook след последните разкрития за това какво се случва с персоналните ни данни, когато те попаднат в обществената мрежа.

Някои хора даже взеха решение да закрият профилите си там.

Ако и на вас ви се върти сходна концепция в главата, само че въпреки всичко не желаете да оставате без благоприятни условия за връзка през сожиална мрежа, ето ви 4 други възможности на Facebook, в които можете да поддържате вируален контакт с вашите близки и познати.

И не забравяйте, че времето е скъпо, времето е всичко! Колкото повече от него прекрарвате в действителни прекарвания, толкоз по-щастливи ще бъдете...

Вижте четири други възможности на Фейсбук:

Diaspora

Това е една от най-старите други възможности на Фейсбук , а също и една от най-уникалните във връзка с настройки. Вместо да е благосъстоятелност на обособена компания, софтуерът Diaspora е с отворен код и може да бъде ръководен от всеки, който желае да сътвори сървър.

Потребителите могат да избират на кой сървър да съхраняват информацията и даже да си основат профил там. Те могат да взаимодействат с всеки различен консуматор на Diaspora, без значение на кой сървър се съхраняват данните им.

 г Thinkstock

Path

Path е платформа с изчистен и елементарен интерфейс , основан за да улесни оптимално потребителите. Един от най-големите плюсове е, че можете автоматизирано да споделяте изявленията си в други обществени платформи като Фейсбук, като това ви икономисва време.

 г Thinkstock

Vero

Платформата е основана единствено за мобилни устройства и има страхотни принадлежности за ръководство на фотоси. Политиката им за отбрана на персоналните данни не е толкоз мощна, колкото на някои други, само че дава на потребителите доста надзор.

За в бъдеще се възнамерява да се наложи абонаментна такса, с цел да се избегне издържането на платформата чрез реклами. Тези неща биха отказали някои бъдещи консуматори, само че Vero сигурно е платформа с капацитет.

 г Thinkstock

MeWe

Друга опция е MeWe. Интерфейсът е елементарен и подсъзнателен, обгръща всички съществени функционалности като тези на Фейсбук и е отдаден на поддържането на поверителността на потребителите. В MeWe съществува рекламиране, само че то няма съответно таргетиране.

 г Thinkstock

За още потребни и практични публикации харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

За още забавни материали изтеглете нашето мобилно приложение ТУК

Последвай ни и в Инстаграм ТУК!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР