Много от автомобилните компании използват в рекламата си екзотичен фон

...
Много от автомобилните компании използват в рекламата си екзотичен фон
Коментари Харесай

VW представи видео реклама, заснета от хората в канадски град

Много от автомобилните компании употребяват в рекламата си другоземен декор и демонстрират разкош или включват фрагменти, допълнени с компютърна графика. Но представители на " колата на народа " Volkswagen използваха друг метод, с цел да популяризират нов модел в Канада.

От VW Канада показаха в YouTube къс клип, формиран напълно от фрагменти, снимани от локалните хора в канадския град Соръл-Трейси в Квебек. Рекламата е на модела 2019 Jetta GLI. 

Кадрите са снимани от разнообразни локални хора, в това число почитатели на марката Volkswagen, скейтбордисти и даже от куче, на което е сложена камера. Всички те снимат представянето на новия Jetta GLI из улиците на града. Използвани са с изключение на камери на GoPro и телефони, също и дронове. 

Рекламният филм е озаглавен " Power to the People ". Съдържа фрагменти, снимани от идентичен ъгъл от близо 100 души.

Кампанията е направена в партньорство с агенция DDB Canada.

" VW постоянно е била националната кола, тъй че беше напълно естествено да бъдат включени хората и те да опишат нашата история ", разяснява Брент Чой, основен изпълнителен шеф и креативен шеф на DDB Canada. Имайки поради това, видеото не е елементарен crowd-sourced филм, продължава той. 

Кампанията включва 90, 30 и 15-секундни версии на кино лентата, на британски и френски език, които са показвани в кината и онлайн. Дигиталната и обществена реклама в YouTube, както и в киното, приключват акцията.

Ето и видеото. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР