Много от актуалните преносими компютри използват SSD решения за сторидж,

...
Много от актуалните преносими компютри използват SSD решения за сторидж,
Коментари Харесай

ADATA SE770G – външен SSD диск с RGB ефекти

Много от настоящите портативни компютри употребяват SSD решения за сторидж, които имат редица преимущества пред обичайните твърди дискове (HDD). Това включва по-бърза работа и по-висока сигурност, главно от механични повреди. Все още обаче те не могат да доближат до високите потенциали на HDD моделите. Разбира се има прогрес и в това направление с оферти. Това значи, че можем да ги използваме и за външни решения за предпазване - портативни дискове, когато имаме потребност от спомагателен сторидж.

В актуалното ревю ще ви срещна с един от настоящите модели на ADATA в серията SE770G, който обаче се отличава и с съществуването на RGB светлинни резултати. По този метод моделът се вписва идеално и в гейминг сетъп. Освен това моделът е съчетаем както с компютри, по този начин и с настоящите гейминг конзоли PS5 и Xbox Series X/S, като по този начин можете елементарно да добавите спомагателна памет.

Дискът е с компактни размери даже се побира в дланта на ръката ви, а също така е и лек с тегло 136 грама. Долната част от корпуса му е релефна, а от горната страна е гладък и в черен цвят. Има LED знак за интензивност и USB Type-C порт. Моделът, с който разполагаме за тест е с потенциал 512GB, само че има и версия с 1TB.

Основни характерности:

Капацитет: 512GB/1TB
Цвят на шасито: Черен + RGB светлинни резултати
Размери: 99.5 x 57.5 x 18 мм, 136 г
Интерфейс: USB Type-C 3.2 Gen 2
Максимални скорости на трансфер при четене/запис: 1000/800 MB/s
Работна температура: 0-35°C
Включени аксесоари: USB Type-C към USB Type-C и USB Type-A към USB Type-C



За разлика от някои HDD външни дискове, тук няма потребност от в допълнение зареждане, като непосредствено свързвате диска към мечтаното устройство и сте подготвени за деяние. LED знакът свети в синьо когато дискът е включен, а при трансфер той мига. Моделът употребява бързия USB 3.2 Gen 2 Type-C интерфейс, а с помощта на включените в комплекта кабели можете да го свържете и с устройство без Type-C порт.

ADATA SE770G е съчетаем с Android, Windows, MacOS, Linux, Xbox One X и по-нови и PlayStation 4 Pro и по-нови.

За тест на скоростта на трансфер използвах Windows 11 компютър със SSD и USB 3.1 Gen 1 порт. 1.7GB фотоси и видео се трансферираха към външния диск за броени секунди при скорост на трансфер към 250MB/s.

На доктрина и при идеални условия SE770G реализира 12.5 пъти по-високи скорости на трансфер по отношение на обичайните външни HDD дискове. Така е допустимо прехвърлянето на 10GB за едвам 20 секунди.

ADATA SE770G може да допадне на запалените геймъри, защото има една спомагателна екстра, а точно RGB светлинна система, която обгръща огромна част от горната повърхнина на устройството. Тя е под формата на шестоъгълници и включва плавна смяна на цветовете в разнообразни зони с прелестен резултат. Системата е автоматизирана и няма алтернатива за регулирането ѝ.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР