Много момичета от детството мечтаят за великолепна сватба с принц

...
Много момичета от детството мечтаят за великолепна сватба с принц
Коментари Харесай

Мъжете просто бягат от тях: 5 типа жени, които никога не намират любовта

Много девойки от детството мечтаят за превъзходна женитба с принц на бял кон. За някои тези приказки се сбъдват незабавно след университета, до момента в който други все " удрят на камък " в продължение на десетилетия. Може би повода за дългото търсене е вашият характерен темперамент, който отблъсква мъжете от вас. 

Психолозите разделят дамите, които мъчно намират любовта, на пет вида. Проверете дали инцидентно не сте измежду тях:

1. Силна и самостоятелна

Тя е запалена кариеристка и желае да се развива непрестанно. Да уголемява кръгозора си и да овладява нови специалности е нейна пристрастеност. Телефонът ѝ постоянно е нападнат от бизнес сътрудници, куриери и чиновници, а работният ѝ календар е препълнен за няколко години напред.

Такива дами не не помнят за себе си: даже посред натоварения си от задължения график, те ще намерят време за масаж, маникюр, фитнес. Разбира се, няма време за сантиментални връзки и е малко евентуално да има в идващите планувани 20 години.



2. Любовницата

Девизът на този вид дами е: " Сто пъти държанка и в никакъв случай брачна половинка ". Любовта може да ви изненада: той е хубав и харизматичен, пардон, женен. Той има семейство, жена, синове го чакат у дома, а обещанията " Ще се разведа и ще бъда с теб " по този начин и остават неизпълнени.

А вашият часовник тиктака ли тиктака, до момента в който един ден не се превърнете в жертва на досадните въпроси на близки и другари, отнесени към вашия статус " Кога ще се задомиш ", " Времето за деца ще мине ", " Вместо да мислиш за внуци, ти още мъж не си си намерила " и така нататък Жена от този вид се слага в неловко състояние, в което мъжът няма отговорности към нея и което един ден може да ви докара до самотни старини.

3. Идеалната дъщеря 

Вие сте отличничка от първия клас до завършването на магистърската стратегия. Любимото ви място е библиотеката, а измежду неотменните ви облекла е дългата до земята карирана пола и сива вълнена жилетка. Избягвате шумните компании, а най-предпочитаният ден е този с мама и котката на село. Ако продължавате все в този дух, надали ще се виждат каквито и да било минимални изгледи да си намерите половинка. Властната майка от дълго време е заела мястото на сътрудник в живота ви.

Мечтите на дъщерята за брачен партньор и благополучен фамилен живот са разрушени от свръхзакрилата на фамилията. Задържанията за 10 минути след работа водят до безкрайни позвънявания и въпроси, насажда се нуждата непрекъснато да сте вкъщи. Дори и най-заинтересованият мъж няма да може да наруши този метод на живот и да угоди на взискателната майка на обичаната си. 

4. Сладкото бебе

Това е жена, която не разчита на себе си и непрекъснато търси помощ от мъжете. Тя не помни къде е паркирала колата, няма време да си купи чорапогащник и постоянно моли обичания да свърши тази работа вместо нея. С такава дама безспорно ще се почувствате като същински мъж, само че с времето ще ви омръзне да слушате за всичките ѝ прищевки и несгоди, които ѝ се случват.

Тя в никакъв случай не се харесва (а единствено се преструва) и моли за похвали, в действителност не желае да работи и трансферира отговорността за себе си на индивида до нея. Само вреден сътрудник ще хареса детската поза. Оплакванията от живота и безконечното " избавяне " бързо омръзват.

5. Горд лакомец

Тя е сполучлива и знае цената на своя генезис, хубост и обучение. Такава жена възприема мъжете не като равни сътрудници, а като положителни допълнения към нейната величествена персона. Тя е студена, неинициативна и при положение на спор ще ви попита: " Нещо не те устройва ли? "

Но има и плюс - такава жена притегля със загадъчността си и не е лишена от вниманието на мъжете. За страдание, някои от тях замръзват от снежната кралица, до момента в който други се усещат в точния момент и бягат през девет планини в десета. 



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР