Много ми е неприятно, когато ако ще и Исус  Христос

...
Много ми е неприятно, когато ако ще и Исус  Христос
Коментари Харесай

Зайкова: И Христос да бяхме предложили за министър, пак щяха да му намери кусури

 " Много ми е неприятно, когато в случай че ще и Исус  Христос да бяхме предложили за министър, отново щяха да му откри недостатъци “. Това съобщи любимката на народа Мика Зайкова, народен представител от " ИТН “ и доайен на Народното събрание в изявление за " Лице в лице “.

" Оптимист съм въпреки всичко, че ще получим поддръжка за кабинета ", сподели Зайкова, а като съображение за своя оптимизъм уточни някой от жалоните в своето изявление при откриването на 46-ото Народно заседание - хората желаят смяна и към този момент са изтощени от избори, което са посочили със своите гласове на вота, тъй че би трябвало политиците да се съобразят с тях.

" Харесвам служебните министри, само че те не желаят да се преценяват с Народното събрание "

Няма раздор сред служебното държавно управление и " ИТН ", безапелационна е Зайкова. Партията се е отказала от концепцията да кани служебни министри, тъй като желаят по-голяма независимост на деяние, само че не те ще носят политическата отговорност.

" Статутът на служебното и постоянното държавно управление е друг. При президента има повече независимост. При постоянен кабинет би трябвало да се съобразяваш с целите, които са договорили партиите ", сподели Зайкова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР