Много лоши впечатления ми направи министър-председателя на Албания Еди Рама,

...
Много лоши впечатления ми направи министър-председателя на Албания Еди Рама,
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Мечтата на Борисов е да бъде Ахмед Доган от Банкя

" Много неприятни усещания ми направи министър-председателя на Албания Еди Рама, който се изрече доста жестоко за България. Оказа се, че били близки другари с Бойко Борисов. Имам възприятието, че са нрав едни и същи тези хора ". Това съобщи в ефира на " Нова телевизия " съпредседателят на " Демократична България " Атанас Атанасов.

" Аз знам фантазията на Борисов. Той желае да бъде Ахмед Доган от Банкя. Да стои там от телефона и да командва. Не се ли дистанцира и да освободи партията си, тя няма да бъде. В нашата партия аз съм третият ръководител, а предните двама не се месят в делата ни ", сподели още той.

" Това държавно управление за 6 месеца направи извънредно потребни неща за България, само че защото имаше една доста добре проведена пропагандна машина, командвана от ГЕРБ и подпомагана от Движение за права и свободи, непрекъснато се занимава с това да се неглижират триумфите ни, да се концентрира публичното внимание към някакви провали. Ако сравним с това, което Борисов направи за 12 години, Борисов би трябвало да се скрие ", безапелационен бе ген. Атанасов.

" Президентът желае да дърпа конците зад кулисите. Още в самото начало при съставянето на това държавно управление споделих, че президентът е най-добре да се изтегли от изпълнителната власт. В началото на ръководството ни той мислеше, че би трябвало да се държи като патрон на това държавно управление. В желанието си да показва мощ, той постоянно се занимава с неща, които не са му работа. Преди десетина дни настоях президентът да даде доказателства, че се купуват депутати. Недопустимо е да приказва по този начин. Тошко Йорданов може да ги приказва, само че не и президентът ", счита зам.-председателят на Народното събрание.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР