Много леки и тежкотоварни автомобили са закъсали след разклона за

...
Много леки и тежкотоварни автомобили са закъсали след разклона за
Коментари Харесай

Коли и тирове закъсаха в преспи в Шуменско

Много леки и тежкотоварни коли са закъсали след разклона за село Тимарево, към Хитрино, оповестиха от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи в Шумен.

На мястото са служители на реда. Насочена е и снегопочистваща техника. Движението за тежкотоварните коли в сектора ще бъде спряно краткотрайно, до почистването му. Леките коли ще могат да минават през с. Тимарево и да излязат на основния път, през долния излаз и вход на Хитрино, прецизират от пресцентъра на полицията.

Закъсали коли, заради снегонавявания, има и до село Черноглавци. Получен е и сигнал за аварирали коли на пътя Плиска - Нови пазар. Пътник и лидер на лек автомобил са потърсили подпомагане от пожарната, с цел да бъдат евакуирани.

От полицията приканват водачите да карат с нараснало внимание, заради влошената зимна конюнктура, да имат разполагаем вериги, въже за изтегляне и задоволително гориво.

Снегопочистването на някои пътища на територията на община Венец краткотрайно се прекратява, заради усложнената зимна конюнктура и мощния вятър, оповестиха по-рано от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР