Много жени започват връзка с женен мъж, като са напълно

...
Много жени започват връзка с женен мъж, като са напълно
Коментари Харесай

Как любовницата да стане съпруга?

Много дами стартират връзка с женен мъж, като са изцяло наясно с обстоятелството, че той не е свободен, а в дома му го чакат жена и деца.

Все отново след несъмнено време съвсем всяка държанка желае да промени нещо. Унизително и неприятно е, че обичаният й отива да пренощува с друга жена и крие любовницата си от целия свят. В подобен случай е обикновено тази жена да се стреми към смяна на своя статут - от държанка към брачна половинка. Да повторим категорично: това е обикновено! Всеки човек има правото на своята битка.

Ето няколко разумни стъпки в нейното държание по пътя й към тази цел.
5-те ИЗИСКВАНИЯ на съвършената ЛЮБОВНИЦА
Всяка жена би трябвало да има правила. Все отново в случай че се почитате вие самите и близките също ще ви почитат и ценят. В публикацията ще се срещна...
Прочети повече
1. Любовницата да заобикаля минусите на брачната половинка!

Да обърне внимание за какви дефекти на брачната половинка си приказва любовникът.

След като получи нужната информация за брачната половинка, любовницата би трябвало да се опита да стане нейна диаметралност.

2. Любовницата никога да не се натрапва!

Обикновено двамата са станали любовници по самодейност на мъжа – и дано си остане по този начин. Ако обаче любовницата стартира да се постанова, да му се натрапва, това може да убие неговото предпочитание да бъдат дружно. Вероятно той вкъщи си има към този момент една такава лепка – защо му е още една?
Как да познаете, че тя е брачна половинка или държанка, в случай че я срещнете на улицата
Малко хора знаят, само че е доста елементарно да се разграничи държанка от брачната половинка на състоятелен мъж. Достатъчно е просто да обърнете внимание на...
Прочети повече
Любовницата да се въздържа всякога, когато й се прииска да му се обади и да помърка като котенце в слушалката, или да изиска нова среща! Тя би трябвало да бъде търсена – а не търсачка!

3. Любовницата да почита себе си – нали желае да получи статут на брачна половинка!

Това е може би най-трудният съвет. Защото да бъдеш държанка (ако не си професионална шпионка или не се стремиш към милионите на изнемощял бонвиван) – това е към този момент намаление на статуса. И в случай че такива дами се пробват всячески да угодят на своя многообичан, това е типична неточност - с времето мъжът просто ще свикне с обстоятелството, че тя постоянно му е „ на разположение “ като дресирана маймунка.

Вече го казахме: любовницата би трябвало да се сложи в такова състояние, че да бъде търсена – а не търсеща!

 4. Любовницата да не се намесва в връзките му с деца и родители!
Съпруг и брачна половинка: какво не може да бъде прикрито един от различен и какво би трябвало
Много от нас бяха сгрешиха с това, че погрешно дефинирахме мярката за допустима искреност. И доколко можете да бъдете откро...
Прочети повече
Децата на любовника са непознати на любовницата, без значение от възрастта им. За тях тя постоянно ще бъде „ разлъчница “, а възрастният му наследник, когато я срещне, ще я гледа като продажна жена. Родителите на обичания мъж едвам ли ще я вземат на съществено.

Затова: по-редки контакти с децата и родителите на любовника.

5. Любовницата би трябвало да изпитва наслаждение от връзката си!

Понякога човек просто би трябвало да се отпусне и да се наслаждения на интимната непосредственост. Щастливите влюбени дами провокират деликатност у мъжете. Любовницата трябва да мисли единствено за сегашния миг и да не въздиша за сватба – по този начин е доста по-вероятно да се омъжи. В никакъв случай не трябва да му споделя за проектите си!

Да се ​​жертва за женен мъж е неблагодарна задача за една жена. Но откакто към този момент се е случило, поне да се опита да стане освен това от мимолетна волност!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР