Много жени биха предпочели алтернативни начини да поддържат фигурата си,

...
Много жени биха предпочели алтернативни начини да поддържат фигурата си,
Коментари Харесай

При кои три пози дамите горят по 90 калории

Много дами биха предпочели различни способи да поддържат фигурата си, вместо да отделят време за тренировки в залата и не е загадка, че един от тях е сексът. Факт е, че дамите изгарят 90 калории по време на секс, написа woman.bg. Поради тази причина можете изцяло да замените тренировките със буйни прекарвания, които от горната страна на всичкото ще ви донесат и физическо, и душевно наслаждение. Вижте кои са позите, от които се отслабва най-вече и с които ще изваете съвършена фигура:

Ездачката
Както и всяка друга поза, която изисква да сте от горната страна. Мисионерската да вземем за пример е необикновено упражнение за мъжете, тъй като те са дейните. Затова в случай че задачите да изваете хубаво тяло, скачайте от горната страна! Добре познатата поза „ Ездачката “ е отлично упражнение за стягане на бедрата и седалището.

Клекове
Тази поза е доста сходна на ездачката. Разликата е, че вие би трябвало да стъпите на леглото в клекнало състояние. В тази поза хем вършиме ефикасни клекове, хем си доставяте наслаждение с колегата. За по-добър резултат, можете да вършиме секс в същата поза, само че отвън леглото във въздуха. Тогава половинката ви ще прави придвижванията и ще ви носи на ръце, само че вие също ще изгорите положително количество калории, тъй като пулсът ви ще се учести.

Кучешката поза
В това състояние работите за стомах и ръце и също по този начин топите мазнини и килограми.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР