Много игри с награди и различни забавления подготвят в Пампорово

...
Много игри с награди и различни забавления подготвят в Пампорово
Коментари Харесай

С различни игри и забавления отбелязват Световния ден на снега в Пампорово

Много игри с награди и разнообразни занимания приготвят в Пампорово във връзка Световния ден на снега . На 20 януари в 45 страни на 5 континента и общо над 250 разнообразни местоположения ще отбележат събитието, от което за поредна година и Пампорово ще бъде част.

По случай празника в курорта ще се провеждат доста и най-различни занимателни и спортни събития с доста награди, въодушевление, хубава музика и приятни изненади.
 
Събитието ще се организира на плац Студенец от 10:30 сутринта през днешния ден. Една от главните задачи на Световния ден на снега е да вкара децата в белите спортове и да ги приветства в снежната планина по допустимо най-приятния и занимателен метод, разясняват уредниците от „ Пампорово “ АД.

В момента курорта предлага отлични условия за ски и сноуборд, като цялата ски зона и всички уреди работят с цялостен потенциал, а снежната завивка в Пампорово-Мечи чал е сред 90 и 150 см. Всички писти са в отлична форма, в това число и трасето за ски тичане, а от курорта осведомиха, че от другата седмица стартира и построяването на профилиран „ Снежен парк “ за ски и сноуборд фрийстайл дисциплини.
 
Междувременно в курорта тече трескава подготовка и по едно от най-големите събития в страната ни тази зима, а точно семейството на конгреса на Интерски. Към момента присъединяване в огромния конгрес са декларирали над 1000 делегати от 35 народи . Събитието ще се организира сред 17 и 23 март и в него ще се включат някои от най-хубавите и опитни ски и сноуборд инструктори в целия свят.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР