Много хора вярват, че този живот не ни е първият,

...
Много хора вярват, че този живот не ни е първият,
Коментари Харесай

Вярвате ли в прераждането? Проверете какви сте били в предходния си живот, според датата на раждане!

Много хора имат вяра, че този живот не ни е първият, няма да бъде и последният. Някои считат, че преражданията се случват, когато имаме нещо незавършено от предходния живот.

Вижте какви сте били тогава съгласно датата си на раждане:

От 14 до 28 юли, от 23 до 27 септември, от 3 до 17 октомври Вие сте били гуру с необятно сърце

Пленявали сте хората със своя сексапил и разсъдък. Имали сте огромно въздействие над всички и сте го употребявали за свои цели. Били сте на страната на слабите, беззащитните и не сте преставали да се борите за правдата и истината. Почти невероятно е било да бъдете победени от съперниците си. Превърнали сте се в същински лидер и преподавател за многото си почитатели. Хората са Ви трансформирали в кумир и са Ви считали надали не за избавител. Следвали са Ви на всички места, където сте ходили.

В края на предходния си живот сте избягали в безлюдна, огромна и мрачна гора и там сте прекарали последните години от живота си като духовник. Днес не обичате самотата и с цялото си сърце помагате на хората в злочестина. Продължавате да сте приветлив и да вдъхвате доверие. Не сте доста разговорлив човек и постоянно Ви считат за чешит. В този живот добре знаете какво желаете и по какъв начин да го постигнете. В любовта действате повече с разсъдък, в сравнение с със сърце.

От 22 до 31 януари, от 8 до 22 септември Вие сте били странстващ артист

Човек с доста буйна фикция, Вие сте имали гения да забавлявате хората. Успявали сте да покорите сърцата им и сте ги карали да Ви обожават и обичат. Не сте се задържали дълго на едно място – постоянно сте търсили нещо ново и в никакъв случай не сте се обвързвали единствено с една персона. В любовта сте давали толкоз, колкото е било належащо, а огромното Ви предпочитание за нови любовни случки непрестанно е унищожавало всяка предходна връзка.

В края на предходния си живот успявате да срещнете своята идеална обич и с нея преживявате хубави години на съгласие и естетика. Най-голямото Ви благосъстояние са били децата и техните огромни триумфи. В настоящия си живот сте чувствителни, само че не откривате елементарно възприятията и сърцето си. Държите се на отдалеченост от заобикалящите Ви. Продължават да Ви притеглят случките, само че в този момент сте вързани за едно място и с една персона. Хората към себе си цените по делата им, а не по думите. И в този живот притежавате изострен и остроумен разум и няма проблем, който да не можете да разрешите.

От 29 юли до 11 август, от 30 октомври до 7 ноември Вие сте били изявен бранител на правдата

Вашата мощ е била тактичността и невъзмутимото поведение. Планирали сте добре всяко свое деяние и мъдро сте избирали задачите си. Били сте родени за юридически консултант и хората непрестанно са Ви търсили за препоръки и помощ. Пленявали сте сърцата със своите декламаторски качества. Освен добър оратор сте били и публицист. Прекомерната Ви горделивост се е нуждаела от уважението и възхищението на заобикалящите Ви. Много постоянно сте попадали в клопката на своето себелюбие. Преди края на предходния си живот сте съумели да накарате доста хора да одобряват Вашите хрумвания.

Следващите генерации са Ви трансформирали в мит и дълго сте били кумир за множеството си фенове. В днешния си живот сте доста прям и непосредствен човек и презирате всякакво принуждение. Привличат Ви филантропичните действия и от сърце помагате на болните и слабите. Все отново много постоянно Ви липсва самонадеяност и от време на време подценявате своите качества. Силно сензитивна персона, когато се влюбите, посвещавате цялото си създание на любовта.

От 8 до 21 януари, от 1 до 11 февруари Вие сте били добронравен разбойник

Родили сте се в оскъдно семейство и по този начин доста рано сте осъзнали, че светът е разграничен на небогати и богати. Ненавиждали сте неправдата и непрестанно сте се стремели към истината. Били сте именито смела персона. Около Вас е имало защити юнаци и темпераментни и борбени момци. Вашата тайфа е плячкосвала по горите и пътищата – взимала от богаташите и давала на бедните. Изневярата не Ви е била позната нито в любовта, нито е другарството.

Преживели сте една бурна и буйна, само че за сьжаление трагична обич. Героично сте приключили предходния си живот. Всички борби са Ви носили популярност и сте били кумир за множеството поклонници. И през днешния ден сте идеалисти, само че по-внимателни от преди. Първо добре премисляте и по-късно реагирате. Сърцето си разкривате единствено пред тези другари, които са потвърдили, че го заслужават. В любовта сте прекомерно взискателни и мечтаете да я преживеете и тялом, и духом.

От 1 до 10 март, от 27 ноември до 18 декември Вие сте били стопанин на империя

Горда и амбициозна персона, Вие сте имали и огромна просветеност. Успели сте да се издигнете даже на царски престол, станали сте държател на огромна империя. Не сте понасяли слабостите на своите подчинени и сте властвали с огромна суровост и дисциплинираност. Вашият народ не е одобрявал строгото Ви ръководство. Хората са били скептично настроени към ръководството Ви и са Ви избягвали. В любовта също сте били доста леден и безсърдечен човек и по тази причина в никакъв случай не сте изживели същинската обич тялом и духом. Преди края на предходния си живот сте станали жертва на гражданска война.

Благодарение на една персона сте съумели да се спасите и избягате отвън своята империя. В днешния си живот не обичате да ви командват и направляват други хора. Не обичате да подарявате и давате нищо свое. Обичате свободата си и с всички сили се стремите да я запазите. Вие сте огромен индивидуалист и Ви отблъсква всичко, което е групово. В любовта също сте прекомерно себични и всяка Ваша любовна връзка е краткотрайна.

От 12 до 29 февруари, от 20 до 31 август Вие сте бил любим на крале и управляващи

Никога не сте получавали нещо с принуждение. Всичко сте правили тактично и бавно, и сте успявали да плените доста сърца. Симпатия към Вас са изпитвали даже кралете и ръководещите. Въпреки това доста постоянно сте имали неприятности заради ревността или завистта на своите съперници. Реномето Ви непрестанно растяло и сте стигнали даже до длъжността царски консултант.

Много тежко сте приключили предходния си живот. Предателството на подправен другар Ви е отвело или в пандиза, или е трябвало да избягате в заточение. Днес сте доста сензитивна персона и най-вече се ядосвате, когато някой се бърка в персоналните Ви работи. Общителни сте и се страхувате от самотност и изолираност. Към избраника на своето сърце сте недоверчиви и доста мъчно откривате възприятията си.

От 20 април до 8 май, от 12 до 19 август Вие сте били безсърдечен поробител и покорител

Грандоманията и желанието да налагате своята воля над другите са били най-характерните Ви черти през предишния живот. Имали сте качества на лидер и доста бързо сте съумели да се издигнете на върха на публичната стълба. Затова сте имали и голям брой съперници. Били сте безмилостни към неприятелите си и тежко на този, който е заставал на пътя Ви към задачата. Рискувайки, сте постигнали огромни резултати. От силата на Вашия разум са се страхували всички, даже кралете.

В любовта сте били открити и прями и всеки, който злоупотребявал с възприятията Ви, горко е съжалявал. В края на предходния си живот сте предали своите познания и власт на синовете си. Вероятно сте умрели от раните, нанесени Ви от множеството неприятели. В настоящия си живот ненавиждате и властта, и авторитетните хора. Стремите се към тишина и естетика. Жаждата Ви за независимост е доста мощна и непрестанно търсите нови случки. В любовта сте доста ревностни, само че постоянно сте подготвени да подарите душата си на персона, която Ви омагьоса с деликатност и усеща.

От 9 до 27 май, от 29 юни до 13 юли Вие сте били просветен мъдрец

Стремили сте се хората да се възхищават повече на мъдростта Ви, в сравнение с да получите положително публично състояние. Много добре сте знаели, че славата е меч с две остриета. Били сте строги към себе си и не сте си разрешавали да вършиме неточности. Сигурно сте изгубили някой безценен другар и незабавно по-късно сте осъзнали, че гибелта не е единствено физическа, само че и духовна демонстрация. Останалата част от живота си сте посветили на науката и мъдростта.

Единствената Ви наслада са били резултатите от научните ви проучвания. Така сте дочакали и края на предходния си живот. В настоящия живот сте доста недоверчиви по отношение на хората. За да приемете другите, те би трябвало непрестанно да Ви се потвърждават. Продължавате да бъдете авторитетна персона, с положително добро име. Не понасяте бъбривците и еснафите. Приятелството за Вас е реликва и сте предани другари. В любовния живот търсите честност, деликатност и сантименталност.

От 11 до 31 март, от 18 до 29 октомври, от 19 до 31 декември

Вие сте били огромен оратор Били сте извънредно проницателен пълководец, с огромни декламаторски качества. С пламенните си речи сте пленявали сърцата на слушателите си. Дори царете и водачите са търсели Вашите компания и препоръки. Слабостта Ви – Вашето сантиментално и влюбчиво сърце. Любовта сте изживявали тялом и духом и повече сте давали, в сравнение с получавали. Затова не е чудно, че след всеки любовен провал сте ставали отмъстителни.

Разочаровани в любовта, Вие още веднъж сте се прибирали към своите декламаторски занимания, а там Вашите положителни другари Ви спасявали от самотата и монотонността. Краят на Вашия предходен живот е бил доста прекрасен – намерили сте любовта на живота си и сте получили цялостно материално и духовно благосъстояние. В настоящия си живот продължавате да имате декламаторски качества и търсите още по-силна връзка с близките. Не понасяте хората с бедна душа. За другарството давате всичко и постоянно може да се разчита на Вас. В любовта сте подозрителни и доста ревностни.

От 28 май до 18 юни, от 28 септември до 2 октомври Вие сте били авантюрист с нежно сърце

Смисълът на живота Ви е бил в това да откривате незнайни места. Като мощно любопитни персони, с буйно въображение, сте се стремили да утолявате жаждата си за случки. Искали сте да научите доста непознати езици и да опознавате доста непознати култури. Свободата си сте бранили със зъби и нокти. Където и да сте се появявали, сте предизвиквали безредици и безредици и по тази причина хората са се страхували от Вас. В любовните връзки сте разпалвали пристрастеността на колегата си и по-късно ненадейно сте изчезвали в незнайна посока.

Независимият Ви дух е бил освен Вашата мощ, само че и уязвимост – никой не можел да Ви управлява, а възприятията постоянно Ви водели до обезсърчение. Мразели сте дисциплината и законите. Края на своя предходен живот сте дочакали доста умерено. Намерили сте сътрудник със сродна душа и с него сте споделили всички свои фантазии. Сега сте доста самостоятелна натура с разностранни ползи. Все още се стремите да откривате нови хоризонти и не желаете да се установите на едно място. В любовта още веднъж търсите сродна душа.

Четете в новата ни графа ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества . От 1 до 19 април, от 8 до 17 ноември Вие сте били прочут бунтовник

Непрекъснато сте се стремили да откривате мистичното. Когато сте разкривали една загадка, незабавно сте се спускали да откривате и други. Имали сте огромна пророческа мощ и сигурно сте се занимавали с бяла магия. Не сте понасяли престижи и не сте се стремили да станете човек, който желае високо състояние в обществото. Били сте доста общителни и сте споделяли с другите своите познания и опит. Любовта Ви към другите е била повече духовна, в сравнение с физическа.

На края на предходния си живот сте предали всички познания на хора, които са се нуждаели от помощ. Умрели сте от насилствена гибел и то от ръката на наемник на завистливи хора. В настоящия си живот сте авторитетна персона с сериозен разум. Силно цените сензитивните и мъдри хора. Голям психолог сте и бързо разбирате с какви хора имате работа. В любовта се отдавате напълно и по тази причина от колегата си желаете същото.

От 1 до 7 януари, от 19 до 28 юни, от 1 до 7 септември, от 18 до 26 ноември Вие сте били ослепителен интелектуалец

Основните Ви качества са били откровеност и разсъдък. Не са Ви липсвали и завистници поради гениалния Ви разум. Някои са се опитвали да Ви смъкват от „ трона “, само че това не им се е отдало. Вашите оракулски визии са били надълбоко свързани с интуицията. Непрекъснато сте се стремили към нови познания и открития. Презирали сте хората с плитък разум, а най-силното Ви оръжие е била справедливостта. Били сте и доста взискателни освен към другите, само че и към себе си. На края на своя предходен живот сте предали своите познания и опит на дребен кръг от избраници. В своя настоящ живот сте пристигнали с възприятието за изпълнен дълг към хората.

Пренесли сте доста от позитивните си качества. Сега интелектът Ви е доста по-голям, а се стремите и надълбоко да изследвате душата. Вашето мото е: „ Искам да разкрия корените на всички секрети. “ И през днешния ден свързвате интелекта с интуицията. Продължавате да сте взискателни към другите и не им простите слабостите. Затова във Вашите любовни случки се стремите към съвършени връзки. Често се разочаровате от колегата, тъй като не умеете да бъдете толерантни към неговите дефекти.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР