Много хора се ядосват и не знаят как да контролират

...
Много хора се ядосват и не знаят как да контролират
Коментари Харесай

Шест начина да се справим с гнева си

Много хора се ядосват и не знаят по какъв начин да управляват гнева си. В тази публикация ще ви покажем шест метода, посредством които да се овладеете: 
1. Разберете, че можете да се направляваме сами.
Не можете да измененията различен човек (и те не могат да трансформират вас). Можете да измененията единствено отношението и държанието си. Често, променяйки себе си, другите в живота ви също ще трансформират държанието си.
2. Не възлагайте виновност за гнева си.
Хората са склонни да упрекват различен човек за личния си яд, безпокойствие или държание. Въпреки, че може да не ви харесва това, което различен човек споделя или прави, по какъв начин се държите зависи от вас. И, макар че, можете да опитате, не е тъкмо да обвинявате различен човек за вашето държание. Вашето държание е резултат от вашето лично решение.
3. Не говорете за това, което ви е разстроило, когато сте ядосани.
Най-лошото време да се обърнете, поправите, разрешите или да се справите с това, което сте стигнали до вас, е когато сте смутени. Избягвайте да обсъждате случилото се в този миг непременно или най-малко до каквато степен можете. Може да не мислите ясно и да възприемате обстановката пристрастно. Дайте си време да усвоите случилото се. Задайте си въпроса: „ Как мога да отстъпя и да си дам време в разгара на момента? “ Има други възможности на рефлекторно изхвърляне или бутилиране в тези моменти. Първоначално, когато се чувствате ядосани или надълбоко засегнати, откакто някой каже или направи нещо, вие го чувствате вътрешно. Това е автоматизирано и несъзнателно и от време на време се усеща отвън вашия надзор. След като осъзнаете, че сте имали тази мощна, вътрешна реакция, можете да решите какво да вършиме.
4. Намерете нови способи да се успокоите.
Вместо нормалното си автоматизирано държание, отстъпете учтиво от обстановката, като кажете: „ Бихте ли ме извинили? Ще се върна след няколко минути. "
 Съвети за преодоляване на гнева и способи да запазите успокоение Съвети за преодоляване на гнева и способи да запазите успокоение
Дори и най-спокойният и въздържан човек може да изпита пристъпи на яд. Това е страст, която поражда в моменти на обезсърчение и от време на време д...
В този миг можете да извършите няколко разнообразни неща:
Отидете на персонално място, нормално баня, без значение дали става дума за публично пространство или за ваш личен апартамент, в случай че там са други хора.
Пишете в приложение за бележки на телефона си. Поставете датата и часа и името на другия забъркан човек. Напишете тъкмо какво са ви споделили или са ви донесли, по-късно няколко контекстни думи, с цел да запомните това след няколко седмици, в случай че имате потребност. Обърнете внимание на интензивността на вътрешното чувство за това, което са споделили или създали по канара от 1 до 10 /
Поемете надълбоко 15 вдишвания.
Задайте си въпроси като: „ Въпрос на живот и гибел ли е? “ „ Имам ли нормално добър резултат, когато работя сега или скоро откакто съм доста смутен? “ „ Какво мога да направя в този момент? “ „ Кое е най-лошото, което може да се случи, в случай че изчакам по-късно или различен ден, с цел да обсъдя това? “
 Как другите зодии демонстрират гнева си? Как другите зодии демонстрират гнева си?
Всеки човек се ядосва, само че е забавно да забележим по какъв начин всеки човек реагира когато е сърдит. В тази публикация ще забележим по какъв начин другите зодии пок...
Най-малкото вие се грижите прочувствено за себе си и може да се почувствате по-малко смутени.
5. Дайте си късмет да се успокоите и да помислите, преди да се върнете обратно.
Импулсът за неотложно деяние се генерира вътрешно. Помисли за това. Може да се съгласите, че в 95 % от случаите провокиращата обстановка не изисква безусловно неотложно да действате по нея. Отстъпвайки обратно, може да приемете действителността, че импулсът да действате неотложно би могъл да докара до нежелателен резултат. И в случай че сте бутилирали или затворили, осъзнайте, че в случай че можете да усвоите и може би да изчакате по-късно или различен ден, с цел да се обърнете, може да не почувствате същия напън или отчаяние. Понякога, просто като оставите заредена обстановка, можете да измененията динамичността. Докато ви няма, това може да разреши на другия човек да има миг за размисъл или обстановката може да се разпръсне по някакъв метод... само че в случай че останете в обстановката и се придържате към старите модели на държание, нищо ново и здравословно не се случва. Намерението е да се успокоите задоволително, с цел да можете още веднъж да влезете в сцената, където сте били смутени със съзнанието, че е евентуално нищо, което вършиме в този миг, да не бъде дейно за вас или обстановката. Стремете се да бъдете допустимо най-приятни, тъй като знаете, че ще се справите по-късно, в случай че решите, когато има време и двамата сте на умерено място.
6. Помислете по какъв начин можете да адресирате тематиката още веднъж, без да предизвиквате гнева си.
Какво прави концепцията за диалога за думите или държанието на различен човек толкоз разстройваща? Когато мислите за диалози в главата си, още веднъж се чувствате смутени и предизвиквате съставките на борбата. Ако обаче можете да откриете техники и способи да говорите с другия човек, които са проучвателен, а не обвинителни, можете да заобиколите обвиняването им. Това ще ви помогне да избегнете превръщането на въображаемата борба в диалог, в който можете както да научите, по този начин и да работите между тях и в последна сметка ще ви помогне да се научите по какъв начин да се справяте по-ефективно с проблемите с гнева, с цел да спрете да се чувствате толкоз ядосани от самото начало.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР