Много хора се възхищават на Илон Мъск за смелостта, находчивостта

...
Много хора се възхищават на Илон Мъск за смелостта, находчивостта
Коментари Харесай

Най-големият фен на Илон Мъск

Много хора се възхищават на Илон Мъск за смелостта, находчивостта и иновативността му. Но няма подозрение, че най-горда от триумфите му може да бъде единствено дамата, която го е родила.

72-годишната Майе Мъск е освен модел, създател и диетолог, само че и най-големият почитател на концепциите и достиженията на своя наследник Илон. Тя бе на първия ред по време на изстрелването на ракетата Falcon 9 на Space X предишния уикенд и бурно приветства триумфа на сина си.

Майе разгласява фотография с Илон и другите си две деца Кимбал и Тоска и написа, че всички те са горди и доста радостни от триумфа на галактическата задача .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Maye Musk (@mayemusk) на Май 30, 2020 в 2:52 PDT

Тя качи и малко видео, на което Мъск скача от благополучие след изстрелването на ракетата. Сложи хаштаг #proudmom (горда майка) и съобщи, че е доста щастлива от това, че някой е съумял да снима тази реакция на сина й. Тя несъмнено го демонстрира в друга светлина от тази, в която сме привикнали да го виждаме.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Maye Musk (@mayemusk) на Юни 4, 2020 в 3:44 PDT

А поздравленията към майката на милиардера също не закъсняха. Мнозина означиха нейния принос, тъй като тя е съумяла да отгледа и възпита персона като Илон Мъск и да даде на света толкоз доста.
 Майе Мъск, майката на Илон Мъск и по какъв начин се отглеждат сполучливи деца
Как се отглеждат сполучливи деца като Мъск

Говори майката на милиардера

За Майе не е никакъв проблем, че синът й е доста по-известен и съумял от нея. А най-важното й предопределение през днешния ден е това да бъде баба на 12 внучета , като последното попълнение в тима е синът на Мъск и Grimes, който на галено тя назовава просто Х.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Maye Musk (@mayemusk) на Май 9, 2020 в 6:40 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР