Много хора са на мнение, че най-важното нещо в човешкото

...
Много хора са на мнение, че най-важното нещо в човешкото
Коментари Харесай

Твоят характер според формата на носа

Много хора са на мнение, че най-важното нещо в човешкото лице са очите, само че безспорна истина е, че носът никога не би трябвало да бъде подценяван.
Оказва се в действителност, че неговата форма може да ни опише доста за характера на избран човек.
 Какво издават обичаните ви обувки за вас Какво издават обичаните ви обувки за вас
Сигурно сте чували, че чифт нови обувки могат да създадат една жена по-щастлива. Научно потвърдено е, че покупката на нещо ново повдига н...
Помислете какъв е носът на човек, за който желаете да разберете нещо, което не знаете, а ние ще ви дадем изчерпателна информация какво да очаквате.
Римски нос
Този тип нос се отличава най-много със сводестата си извивка. Тези, които го имат, са хора с лидерски умения, доста постоянно са привлекателни и имат ясно изразен темперамент. Те залагат най-вече на прагматичността, в сравнение с да работят импулсивно и преждевременно. Обичат постепенно да премислят всичко и чак тогава да вземат решение. Удава им се да се издигат на високи равнища в политиката и бизнеса. Могат да бъдат извънредно безапелационни и да употребяват до край качествата си, с цел да манипулират другите към тях.
Чип нос
Това са нормално дребни носове и имат леко разширение при върха. Считани са за едни от най-хубаво изглеждащите видове носове. 
 7 години - по какъв начин се трансформира животът ни съгласно възрастта и какво ни носи благополучие 7 години - по какъв начин се трансформира животът ни съгласно възрастта и какво ни носи благополучие
Седемгодишните цикли в човешкия живот са добре познато разбиране в астрологията. Ако разберете по какъв начин работят, ще можете да измененията съдбат...
Най-характерното за притежателите на този тип нос, че са хора със спортен дух. Те непрестанно се надпреварват както с останалите, по този начин и с времето. Застоят под всякаква форма и на всички места е извънредно нетипичен за тях. Вярват в мотото " Не спирай ".
Ястребов нос
Ястребовия нос се отличава от другите типове с присъщата извивка по средата и постоянно има подострен връх, тъкмо какъвто е клюна на ястреб. От тук идва и неговото наименование. Със сигурност ястребовия нос не счита за прелъстителен от множеството хора и най-голяма част от пластичните интервенции се вършат точно на такива носове. Той обаче е един от най-често срещаните. Хората, които го имат са остроумни и интелигентни.
Божествен нос
Може да го знаете още с името " божествен нос ", тъй като може би е най-привлекателния от всичките видове носове. Сводът му е закривен във вътрешността. Но когато имаме композиция сред Божествен нос и по-голяма негова дължина, не наподобява красиво. Тези, които имат подобен вид нос нормално са с авантюристичен и рискован дух и са постоянно оптимистично настроени. Не обичат да разхвърлят, моногамни хора са и избират дълготрайните връзки.
 6-те зодии с най-хаплив темперамент 6-те зодии с най-хаплив темперамент
Тези зодии стават в действителност рискови, когато нещо не върви по отношение на техните упования. Техните хапливи забележки могат да ви връхлетят като...
Месест нос
Него го имат към 26% от хората на земята. Те също са едни от най-привлекателните. Това са извънредно добросърдечни хора, които са склонни да ви простят постоянно и за всичко, даже и да сте им създали огромно зло. Като цяло са прочувствени, само че също по този начин могат да бъдат и ексцентрици.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР