Много хора разчитат изцяло на климатика през зимните месеци. Това

...
Много хора разчитат изцяло на климатика през зимните месеци. Това
Коментари Харесай

НИКОГА не правете тази грешка с климатика – ще платите куп ПАРИ

Много хора разчитат напълно на климатика през зимните месеци. Това устройство ги подарява с мечтаната топлота, основава комфорт и не вреди на интериорното обзавеждане по никакъв метод.

От основна нужда е обаче климатикът да се употребява по верен метод, в случай че желаеме да бъде ефикасен и да не плащаме големи сметки за ток. Оказва се, че мнозина позволяват една и съща неточност, без да си дават сметка за това.
Коя е грешката, която прави климатика скъпо наслаждение?
Вероятно и вие, както съвсем всеки различен, когато си закупите нов климатик, последното, което вършиме, е да прочетете инструкциите за прилагане. Доверявате се напълно на казаното ви от продавач – консултантите и разчитате на новаторското си мислене.

Всяко едно устройство, даже и най-обикновените, имат алтернатива за смяна на топлата бликам. Тя може да бъде нагоре, надолу или настрана.

 Направете тези 5 неща с климатика, в случай че желаете НИСКИ сметки Направете тези 5 неща с климатика, в случай че желаете НИСКИ сметки
През зимата едно от нещата, за които непрекъснато мислим, са сметките за ток. През този интервал от годината те скачат фрапантно и това ня...

Почти постоянно сме привикнали да настройваме въздушната бликам нагоре, най-много в случаите, в които тялото е инсталирано над спалнята, масата, бюрото или други мебели, на които прекарваме огромна част от времето си. Ето тук позволяваме най-голямата неточност, която в бъдеще ще ни коства прескъпо.

Знаете ли, че в горната част на помещението температурата е най-висока. Когато настроим струята в нея посока, тя още повече се усилва. Следователно подът и долната част на помещението остават лишени от топлината, която търсим и чакаме. Започваме да се питаме дали не сме сбъркали, че сме избрали тъкмо този климатик, а даже и да се замисляме дали да не го подновим с по-нов и новаторски модел.

Според специалистите въздушната бликам на климатика постоянно би трябвало да е ориентиран надолу. Единствено тогава в помещението ще е задоволително топло, удобно и уютно. Няма да се постанова да усилваме градусите и ще си спестим не малко пари за сметки за ток.

Бъдете рационални, когато ползвате климатици вкъщи. Не забравяйте за тази специфичност, в случай че не желаете да харчите пари напразно!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР