Много хора посягат към телефона си веднага след като се

...
Много хора посягат към телефона си веднага след като се
Коментари Харесай

Шефът на Disney винаги става в 4:15 и избягва технологиите сутрин

Много хора протягат ръка към телефона си незабавно откакто се разсънят. Изпълнителният шеф на Disney Боб Айгър сигурно не е измежду тях.

На събитие на Vanity Fair Айгър разкри, че всяка заран става в 4:15 ч., само че заобикаля технологиите най-малко до момента в който не е направил всичките си утринни ритуали, в това число нормалната си подготовка. Нарича това своята софтуерна " отбрана " и твърди, че му оказва помощ да работи по-добре през останалата част от деня.

" Не употребяват софтуерни устройства и не чета нищо, преди да съм упражнявал. Ако го направя, се разпръсквам. Сякаш незабавно стартирам да мисля мислите на някой различен, а не моите. Харесва ми да съм самичък с разсъжденията си, това ми дава опция да ободрявам мозъка си, само че и да се провеждам ", добавя Айгър.

По думите му " тихите часове " заран способстват доста за триумфа му.

" Налага ми се да управлявам комплицирана компания във времена, в които нещата се случват с доста бързо движение. Затова е жизненоважно да имаш сила, само че и да организираш мислите си ", добавя изпълнителният шеф.

Айгър не е единствената известна персона в света на бизнеса, която хвали изгодите от ранното ставане. Почти всички - от шефа на Apple Тим Кук до някогашната първа дама Мишел Обама - акцентират, че стават към 5 ч. и по този начин съумяват да подредят деня си вярно.

Боб Айгър е началник на Disney към този момент 13 години.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР