Много хора помнят сватбения си ден като един от най-щастливите

...
Много хора помнят сватбения си ден като един от най-щастливите
Коментари Харесай

17 звезди, които се осмелиха да говорят за развода си

Много хора помнят сватбения си ден като един от най-щастливите в живота. Но сватбата напълно не е същината на брака. В Холивуд има доста известни персони, които години наред изглеждаха в съвършени връзки, само че се разведоха. Ето няколко изречения от едни от най-известните холивудски артисти, които имаха смелостта да приказват за края на брака си:

Кортни Кокс

След развода с Дейвид Аркет, актрисата сподели, че е значимо да се работи върху връзката. С обичания й са пробвали това, само че в последна сметка двамата се оказали доста разнообразни като персони.

Марая Кери

Певицата беше омъжена за Ник Кенън, от който има и деца. След приключването на брака, Кери показа,че в никакъв случай не е мислила, че ще има деца и по-късно ще се разведе с татко им.

Кейт Хъдсън

Като си спомня развода си с Крис Робинсън, Кейт Хъдсън призна, че е извънредно мъчително да схванеш, че връзката с този, който обичаш, просто не работи. Осъзнаването на това е доста мощен и значим миг за всяка двойка.

Ева Лонгория

След развода си с Тони Паркър, Ева Лонгория споделя, че не разбирала, че е била в меланхолия. Осъзнавала е единствено,че претърпява тежък и печален интервал в живота си, само че не е гледала на себе си като на депресиран човек.

Наоми Уотс

Актрисата сподели за развода с Лиев Шрайбер, че да промениш живота си постоянно е ужасно, тъй като преходът е нещо ново и постоянно се чудиш по какъв начин ще стане. След това обаче животът потегля внезапно напред.

Кейти Холмс

След развода с Том Круз, Кейти Холмс счита, че към този момент не се взима толкоз на съществено. По време на брака си се е страхувала от това какво ще каже съпрута й, фамилията, обществото и Холмс не е имала правила за себе си. Това е изиграло неприятна смешка на връзките и на брака.

Брад Пит

Един от най-разтърсващите разводи беше този на Бранджелина. След раздялата с Анджелина Джоли, Брад Пит описа, че е усетил същинския пестник в диалог с юриста му, който му споделил, че никой не печели в съда, въпросът е единствено кой страда по-малко.

Дженифър Анистън

Брат Пит беше женен и за Дженифър Анистън. След развода си с него, Анистън си спомня, че колкото повече се опитвала да избегне болката, толкоз повече я е боляло и постоянно я е боляло от концепцията, че нещата сред двамата ще приключат.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР