Много хора подозират, че Владимир Путин Владимир Путин - руски

...
Много хора подозират, че Владимир Путин Владимир Путин - руски
Коментари Харесай

Владимир Путин и Дмитрий Медведев любовници?

" Много хора подозират, че Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През и са били любовници ", това каза  някогашният народен представител от Държавната дума (долната камара на Народното събрание в Москва) Иля Пономарьов пред украинската медия УНИАН.

" Упорито се приказва, че двамата са били тандем освен в политическия смисъл на думата. Носят се клюки, че актуалният президент и някогашният министър председател са се отдавали на милувки в Кремъл, като Путин е бил дейната страна ", добави събеседникът на изданието.

" Аз не мога да кажа изрично, че това е 100-процентова истина, не съм им светил ", уточни още Пономарьов.

По думите на някогашния законодател президентът в Москва не е хетеросексуален. " Ще го кажа по-предпазливо. Той по-скоро е бисексуален ", добави той.

УНИАН добави, че ексслужителят от съветската Федерална работа за сигурност (ФСС) Александър Литвиненко съобщи, че Путин е имал полови контакти с момченца. Литвиненко умря на 23 ноември 2006 година в Лондон след отравяне с радиоактивното  вещество полоний 210. Основните обвинени за убийството на дисидента са Дмитрий Ковтун и Андрей Луговой. За двамата се счита, че са били сътрудници на ФСС, написа още медията.  

Иля Пономарьов (роден през 1975 г.) бе народен представител от 2007 до 2016 година Той бе единственият законодател в Държавната дума, който на 16 март 2014 година гласоподава срещу съветската анексия на украинския черноморски полуостров Крим. През същата година законодателят отпътува за Съединени американски щати. През 2016 година той бе лишен от депутатски имунитет и против него бяха заведени няколко каузи.

Пономарьов стана украински жител с декрет на някогашния държавен глава Петро Порошенко през 2019 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР