Много хора обичат грубия секс, знаете ли защо? Статистиката показва,

...
Много хора обичат грубия секс, знаете ли защо? Статистиката показва,
Коментари Харесай

5 причини защо някои хора обичат грубия секс

Много хора обичат грубия секс, знаете ли за какво? Статистиката демонстрира, че мъжете се радват на този тип секс повече от дамите. Но това не понижава обстоятелството, че дамите също радват и на по-грубия секс.
Ето няколко аргументи, заради които това е по този начин:
Дава им чувство за независимост

По време на недодялан секс мъжът се усеща свободен да вземе каквото изиска от партньорката си. Тук има по-открита връзка сред сътрудниците. Сексуалното послушание не значи безусловно бездейност в леглото.

Когато господството и подчинението се сблъскат посредством секс, се основава композиция от две сили, които са толкоз противоположни и въпреки всичко се вписват дружно, написа trafficnews.bg.

Елемент на изненада

Една от аргументите, заради които някои мъже и дами се обръщат към по-грубия секс, е детайлът на изненада, който визира допамина в тялото ни, което от своя страна е доста значимо за половото наслаждение.

Неочакваните прекарвания ни оказват помощ да поддържаме връзката вълнуваща и свежа.

Доверие

Психолозите показват, че при грубия секс сътрудниците подсъзнателно показват доверие един към различен. Така че, когато оставите колегата си да ви хапе, вие му давате да разбере, че вярвате в него, т.е., че няма да ви нарани.

Въпреки че звучи неуместно, на подсъзнателно равнище е по този начин.

Дава чувство за мощ

Силата е вълнуваща. Да бъдеш преобладаващ в леглото може да бъде доста вълнуващо за някои хора. Грубият секс изпраща обръщение за мощ, изключително в случай че дамата е по-доминираща.

Егоизъм

Грубият секс от време на време предлага опрощение за нарцисизъм. Доминиращият сътрудник по време на по-грубия пол дефинира позите, ритъма, прави това, което желае, несъмнено, стига да не нарани колегата си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР